Thermal Grizzly Kryonaut pump-out yapar mı?

leaden_viever

Decapat
Ekran kartı
Rx 6500m
İşlemci
R5 5600h
Merhaba 1 yıldır HP Victus 15 kullanıyorum oyunlarda sıcaklık çok arttığı için fanlarını temizlemek istiyorum. Hazır içini açmışken termal macununu Thermal Grizzly kryounat ile değiştirmek istiyorum ancak pump out effect olmasından korkuyorum. Bu yüzden de sizlerden yardım almak istedim. Bu bahsettiğim sıcaklık 95-100 arası değişiyor.

Eğer bu konudan endişeleniyorsan Hydronaut tercih edebilirsin viskozitesi daha yüksek.

1722621497654.png

4 ayda bu hale geldi

Şu marka pump out yapmadığını iddia ediyor. Çok basınç uygulamazsan daha katı bi yapıda kalıyormuş.

Merhaba 1 yıldır HP Victus 15 kullanıyorum oyunlarda sıcaklık çok arttığı için fanlarını temizlemek istiyorum. Hazır içini açmışken termal macununu Thermal Grizzly kryounat ile değiştirmek istiyorum ancak pump out effect olmasından korkuyorum. Bu yüzden de sizlerden yardım almak istedim. Bu bahsettiğim sıcaklık 95-100 arası değişiyor.
Kryonaut pumpout yapıyor laptoplarda. 1 gramına 300TL vermekte pek mantıklı değil.
Eğer bütçeniz el veriyorsa şu indirimle bunu alabilirsiniz.

Kryonaut pumpout yapıyor laptoplarda. 1 gramına 300TL vermekte pek mantıklı değil.
Eğer bütçeniz el veriyorsa şu indirimle bunu alabilirsiniz.

Kryounatı siparşi etmiştim iade ettim hydronautı satın aldım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı