Thermal Grizzly termal macun alınır mı?

591473

Decapat
Sahte ürün olabilir.
Alan bir kişinin yorumuna baktım müthiş falan diyor test sonuçlarını da atmış sahte değil gibi bence.

Zaten ürünün içerisinden kod çıkıyor sahte veya orijinal olduğunu test etmek için. Anlarsınız yani.
Anladım hocam. Bir şey daha soracaktım benim pc de kasma hissiyatı var ve oyunlarda örneğin ETS de işlemci 55-60 derecelerde geziyor bazen 62 fakat buna rağmen yine de droplanmalar giriyor. Termal macun bakımı ile bunlar da giderilir mi? Oyunlarda da değil genel anlamıyla anlık donmalar, droplanmalar oluyor pc de günlük kullanımda da. Bazen bi oluyor bi olmuyor.

Anladım hocam. Bir şey daha soracaktım benim PC de kasma hissiyatı var ve oyunlarda örneğin ETS de işlemci 55-60 derecelerde geziyor bazen 62 fakat buna rağmen yine de droplanmalar giriyor. Termal macun bakımı ile bunlar da giderilir mi? Oyunlarda da değil genel anlamıyla anlık donmalar, droplanmalar oluyor PC de günlük kullanımda da. Bazen bir oluyor bir olmuyor.

İşlemci ve GPU o derecelerdeyse bakım yapmakla uğraşmana bile gerek yok. Senin sorunun başka bir şeyden kaynaklanıyor.

İşlemci ve GPU o derecelerdeyse bakım yapmakla uğraşmana bile gerek yok. Senin sorunun başka bir şeyden kaynaklanıyor.
GPU Max 70-71 derece oluyor. Efootball pes 2020 oynarken işlemci yüksek biraz 76 ya kadar çıkıyor sıcaklık.

GPU Max 70-71 derece oluyor. Efootball pes 2020 oynarken işlemci yüksek biraz 76 ya kadar çıkıyor sıcaklık.
Stok soğutucu kullanıyorum bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı