ScreAMx19 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 101 30 Haziran 2024 #1 Merhaba laptop bakıyorum baktığım laptopın içeriğinde sıvı metal var mı yok mu nasıl anlayabilirim?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Temmuz 2024 #2 Laptopun modelini belirtirsen söyleyebiliriz.
S SnowTger2 Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 751 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 Yanlış bilgi Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.125 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 1 Temmuz 2024 #4 ScreAMx19 dedi: Merhaba laptop bakıyorum baktığım laptopın içeriğinde sıvı metal var mı yok mu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Marka modele bakarsın kullanma kılavuzunu okursun okumamışsan ki muhtemel. Açarsın altını bakarsın, kesin sonucu görürsün.
ScreAMx19 dedi: Merhaba laptop bakıyorum baktığım laptopın içeriğinde sıvı metal var mı yok mu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Marka modele bakarsın kullanma kılavuzunu okursun okumamışsan ki muhtemel. Açarsın altını bakarsın, kesin sonucu görürsün.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Temmuz 2024 #5 SnowTger2 dedi: Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular. Genişletmek için tıkla... Kullanan markalar var. ROG ve Nitro 16 gibi fazla satılan modellerde sıvı metal bulunuyor.
SnowTger2 dedi: Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular. Genişletmek için tıkla... Kullanan markalar var. ROG ve Nitro 16 gibi fazla satılan modellerde sıvı metal bulunuyor.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.125 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 1 Temmuz 2024 #6 SnowTger2 dedi: Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular. Genişletmek için tıkla... Asus 2019'dan beri bazı CPU'larında sıvı metal tercih ediyor - yanlış bilgilendirme.
SnowTger2 dedi: Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular. Genişletmek için tıkla... Asus 2019'dan beri bazı CPU'larında sıvı metal tercih ediyor - yanlış bilgilendirme.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.343 Çözümler 952 1 Temmuz 2024 #7 SnowTger2 dedi: Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. ScreAMx19 dedi: Merhaba laptop bakıyorum baktığım laptopın içeriğinde sıvı metal var mı yok mu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece ASUS kullanıyor, diğer markalardan duymadım.
SnowTger2 dedi: Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam. Kendi standart termal macunlarını sürerler. Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. ScreAMx19 dedi: Merhaba laptop bakıyorum baktığım laptopın içeriğinde sıvı metal var mı yok mu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece ASUS kullanıyor, diğer markalardan duymadım.
S SnowTger2 Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 751 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #8 Xevanior dedi: Kullanan markalar var. ROG ve Nitro 16 gibi fazla satılan modellerde sıvı metal bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için teşekkürler. Aklıma üst düzey modellerde olabileceği geldi ama mantıksız geldi.
Xevanior dedi: Kullanan markalar var. ROG ve Nitro 16 gibi fazla satılan modellerde sıvı metal bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirme için teşekkürler. Aklıma üst düzey modellerde olabileceği geldi ama mantıksız geldi.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Temmuz 2024 #9 SnowTger2 dedi: Bilgilendirme için teşekkürler. Aklıma üst düzey modellerde olabileceği geldi ama mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı aslında. Yalıtımı düzgün bir şekilde yapıldığı taktirde sıvı metal muhteşem bir soğutma performansı sağlıyor, mantıksız bir şey değil. Marix dedi: Şu an sadece ASUS kullanıyor, diğer markalardan duymadım. Genişletmek için tıkla... Dell ve Acer de kullanıyor. Lenovo da kullanıyor olabilir belki, tam bilmiyorum.
SnowTger2 dedi: Bilgilendirme için teşekkürler. Aklıma üst düzey modellerde olabileceği geldi ama mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Gayet mantıklı aslında. Yalıtımı düzgün bir şekilde yapıldığı taktirde sıvı metal muhteşem bir soğutma performansı sağlıyor, mantıksız bir şey değil. Marix dedi: Şu an sadece ASUS kullanıyor, diğer markalardan duymadım. Genişletmek için tıkla... Dell ve Acer de kullanıyor. Lenovo da kullanıyor olabilir belki, tam bilmiyorum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.343 Çözümler 952 1 Temmuz 2024 #10 Xevanior dedi: Dell ve Acer de kullanıyor. Lenovo da kullanıyor olabilir belki, tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.
Xevanior dedi: Dell ve Acer de kullanıyor. Lenovo da kullanıyor olabilir belki, tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur.