Merhaba laptop bakıyorum baktığım laptopın içeriğinde sıvı metal var mı yok mu nasıl anlayabilirim?
Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam.Kendi standart termal macunlarını sürerler.
Sıvı metali son kullanıcılar riski göze alıp uygular.
Asus 2019'dan beri bazı CPU'larında sıvı metal tercih ediyor - yanlış bilgilendirme.Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam.Kendi standart termal macunlarını sürerler.
Laptop üreticileri sıvı metal kullanmaz hocam.Kendi standart termal macunlarını sürerler.
Merhaba laptop bakıyorum baktığım laptopın içeriğinde sıvı metal var mı yok mu nasıl anlayabilirim?
Bilgilendirme için teşekkürler. Aklıma üst düzey modellerde olabileceği geldi ama mantıksız geldi.Kullanan markalar var. ROG ve Nitro 16 gibi fazla satılan modellerde sıvı metal bulunuyor.
Bilgilendirme için teşekkürler. Aklıma üst düzey modellerde olabileceği geldi ama mantıksız geldi.
Şu an sadece ASUS kullanıyor, diğer markalardan duymadım.
Dell ve Acer de kullanıyor. Lenovo da kullanıyor olabilir belki, tam bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.