Thermal PuTTY önerisi

alkinguler

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

HP Omen 16 B1003NT model laptopumda VRAM ve kapasitörlerde soğutma için termal pad yerine termal PuTTY kullanılmış. Boşluğun kalınlığını bilmediğim için termal pad kullanamıyorum. Forumda daha önce PuTTY olarak upsiren marka PuTTY'ler önerilmiş ancak sadece AliExpress'te satılıyor ve AliExpress'ten iki farklı mağazadan sipariş verdiğimde ikisi de lojistik firmasının bu ürünü sıvı kategorisinde değerlendirmesinden dolayı teslim almadığını söylediler o yüzden siparişleri iptal etmek zorunda kaldım.

Sorunsuz elime ulaşabilecek ve yüksek verim alabileceğim başka bir PuTTY öneriniz var mıdır? Ya da upsiren marka PuTTY'yi başka satan bir yer biliyor musunuz? Veya kullanan varsa Omen 16 B1000 serisinde pad kalınlıkları nedir? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Bende hp victus kullanıyorum ve bir forumda termal puddy kullandığı yazıyordu. 2 yıl oldu alalı ve termal pad veya termal puddy'yi değiştirmek istiyorum ve kalınlığını bende bilmiyorum sen nasıl bir çözüm buldun veya bulabildin mi ?

Bende hp victus kullanıyorum ve bir forumda termal puddy kullandığı yazıyordu. 2 yıl oldu alalı ve termal pad veya termal puddy'yi değiştirmek istiyorum ve kalınlığını bende bilmiyorum sen nasıl bir çözüm buldun veya bulabildin mi ?
Redditde de aratdım, lakin kalınlık değerine ulaşamadım. Galiba Putty denemek zorundayım. HY236 fena değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı