Thermalight Peerless Assassin 120 SE ARGB

Hocam şu anda i5 11400F kullanıyorum ama birkaç ay içinde değiştireceğim ne alacağımıda bilmiyorum RX 6800 besleyebilen LGA 1200 bir işlemci alacağım.

AG620'nin LGA 1200 desteği olduğunu teyit edin o kadar detaylı hatırlamıyorum şu an. Onun dışında sorun yaşayacağınızı düşümüyorum hocam.

Fazla büyük olduğundan dolayı sıkıntı yaratır mı diye endişeliyim hocam soğutucuyu çıkartmadan RAM'leri bile sökmeme imkan tanımıyor sizin daha küçük 4 bakır borulu önerebileceğiniz bir soğutucu var mı peki?

Ne istediğini tam olarak anlamayamadım. TR PA 120SE bende var güzel bi soğutucu fiyatı ile öne çıkıyordu ondan tercih ettim. Yeni fiyatı ile tekrar değerlendirmek lazım en ucuz 1500 liraya var galiba. Ben n11 kuponu falan 1288 liraya almışım. Ramlerin üstünü kapatır evet bu tip çift fanlı kule soğutucular. Öndeki fanı alırsın olur biter soğutucu falan sökmüyorsun yani RAM için. Düşük profil RAM al fanlar havada kalıyor biraz fark etmiyor ama bir daha RAM alırsam en düşük profilli olanlardan alırım. Eğer alacağın işlemci belli değilse yine işini görür desteği var mevcut tüm soketlere ama fiyatı dediğim gibi bir tık pahalı gibi geliyor bana AK620 ayarında bir soğutucu bu onun da fiyatı 2200 liralara gelmiş. Ben şunu öneririm aradaki fiyat farkı önemli benim için dersen 120SE yi de alabilirsin.

Ag 620bk ARGB almaya karar vermiştim çok fazla fark var mıdır aralarında bu sıvı soğutucu ile.

Tabii güvenilirdir. Technopat çok sistem topladı QP Bilişim'le.

Stok yok ki kral. 1700 TL'ye AG620bk ARGB almayı düşünüyorum çok iyi yorumlar gördüm. Aradaki fiyat farkını ödeyip sıvı soğutma almak mantıklı mıdır onu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…