Selam arkadaşlar. Yakın zamanda sistem almayı planlıyorum. Normalde Ryzen 5 7600 işlemci için Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB almayı planlıyordum ama bazı durumlar oldu ve elime 1.000 TL'ye yakın daha fazla para elime geçti. Ben de bundan istifade ederek sistemi de beyaz renkli yaptığım için ve de görünüm itibari ile de hoş durduğu için Thermalright Aqua Elite 240 white ARGB V3 240mm almaya karar verdim.
Bu modeli kullanan varsa herhangi bir kroniği var mıdır? Veya 2700 TL bandında (altı da olabilir ama Max 2700'ü geçmemeli.) Alabileceğim başka sıvı soğutma var mıdır? Ya da aradaki fiyat farkına bakılmaksızın Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB ile arasında çok büyük bir fark var mıdır?
Bu modeli kullanan varsa herhangi bir kroniği var mıdır? Veya 2700 TL bandında (altı da olabilir ama Max 2700'ü geçmemeli.) Alabileceğim başka sıvı soğutma var mıdır? Ya da aradaki fiyat farkına bakılmaksızın Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB ile arasında çok büyük bir fark var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: