Thermalright Aqua Elite 240 white ARGB V3 alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Türkiye
Selam arkadaşlar. Yakın zamanda sistem almayı planlıyorum. Normalde Ryzen 5 7600 işlemci için Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB almayı planlıyordum ama bazı durumlar oldu ve elime 1.000 TL'ye yakın daha fazla para elime geçti. Ben de bundan istifade ederek sistemi de beyaz renkli yaptığım için ve de görünüm itibari ile de hoş durduğu için Thermalright Aqua Elite 240 white ARGB V3 240mm almaya karar verdim.
Bu modeli kullanan varsa herhangi bir kroniği var mıdır? Veya 2700 TL bandında (altı da olabilir ama Max 2700'ü geçmemeli.) Alabileceğim başka sıvı soğutma var mıdır? Ya da aradaki fiyat farkına bakılmaksızın Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB ile arasında çok büyük bir fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlave parayı başka parçaları iyileştirmede kullanabilirsin. Hava soğutması gayet yeterli. İlla ışıklı olsun, sıvı soğutma olsun dersen o ayrı.

İlave parayı başka parçaları iyileştirmede kullanabilirsin. Hava soğutması gayet yeterli. İlla ışıklı olsun, sıvı soğutma olsun dersen o ayrı.
İlave parçalarım şuan için yeterince iyi. Soğutma olarak fikir arıyorum o kadar. Bu zamana kadar laptop ve kasada fanlı sistem kullandım. Görünüş ve performans itibariyle sıvı soğutmayı deneyimlemek istiyorum.

İlave parçalarım şuan için yeterince iyi. Soğutma olarak fikir arıyorum o kadar. Bu zamana kadar laptop ve kasada fanlı sistem kullandım. Görünüş ve performans itibariyle sıvı soğutmayı deneyimlemek istiyorum.
Görünüş, ışıklandırma ve sıvı soğutma önemliyse AiO alman lazım. Sıvı soğutmalar hakkın bilgim pek yok. Daha sessiz olmasını istersen 360mm iyi olur. İyi günlerde kullanın.

Görünüş, ışıklandırma ve sıvı soğutma önemliyse AiO alman lazım. Sıvı soğutmalar hakkın bilgim pek yok. Daha sessiz olmasını istersen 360mm iyi olur. İyi günlerde kullanın.
Bu model AIO değil mi? Valla sıvı soğutmalar hakkında pek detay bilmem. Önceleri bayağı bir custom sıvı soğutucuları araştırdım ama ekonomik nedenlerlerden dolayı gerçekleştiremedim.

Bu model AIO değil mi? Valla sıvı soğutmalar hakkında pek detay bilmem. Önceleri bayağı bir custom sıvı soğutucuları araştırdım ama ekonomik nedenlerlerden dolayı gerçekleştiremedim.
Evet bu da AiO (All in One). Performans olarak hava soğutmaların birçok testi var ama AiO sıvı soğutmalarının testlerini bulamadım. TR'de yüksek performanslı Arctic Liquid Freezer var ve radyatörü kalın olduğu için her kasaya sığmıyor. Lian-Li Galahad serisi var. Forumlarda ls720 modeli ve nzxt kraken serisini sevenlerde var. Bütün bildiklerim bu kadar:)
Bilen birileri yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı