Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 vs Arctic Liquid Freezer III 240 ARGB vs NZXT Kraken X63 RGB 280

Nyarlathoteph

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi Cyborg 15 A12vf-077xtr
Lenovo Legion r25i-30
Logitech G 305 Lightspeed
Aula F87 Pro
Asus Rog Pelta
Ben bunu kullanıyorum. Liquid Freezer II 420mm bandında bir soğutma kabiliyeti var. Oldukça da sessizdir. Macunu hazır geliyor bir tüp de yedek mevcut. Uygun fiyatıyla da tavsiyemdir:

Ben bunu kullanıyorum. Liquid Freezer II 420mm bandında bir soğutma kabiliyeti var. Oldukça da sessizdir. Macunu hazır geliyor bir tüp de yedek mevcut. Uygun fiyatıyla da tavsiyemdir:

hocam önerin için teşekkürler ama yazmayı unutmuşum, ben beyaz sistem topluyorum. mümkünse beyaz bir sıvı soğutucu arıyorum, yinede teşekkürler.

Ben de beyaz sistem topladım sizin gibi soğutucu ve ekran kartı kaldı sadece, ek nucleus ve arctic arasında kalmıştım hocam. Arctic 360 seçeceğim gibi görünüyor nzxt markası biraz cafcafına para veriyormuşuz hissi uyandırıyor bende

Ben de beyaz sistem topladım sizin gibi soğutucu ve ekran kartı kaldı sadece, ek nucleus ve arctic arasında kalmıştım hocam. Arctic 360 seçeceğim gibi görünüyor nzxt markası biraz cafcafına para veriyormuşuz hissi uyandırıyor bende
valla az çok karar verdiydim zaten thermalright'ın sıvı soğutmalarında 4 tane 360mm beğendim. Satın alacağım zaman seçerim aralarından.

İşlemciniz nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı