Düzgün bi undervolt ile performans düşüşü yaşamazsınsöylediklerinizi daha önce hiç yapmadım. Söyledikleriniz performans düşürmek sanırım açıkcası performansınıda düşürmekten yana da değilim.
Düzgün bi undervolt ile performans düşüşü yaşamazsınsöylediklerinizi daha önce hiç yapmadım. Söyledikleriniz performans düşürmek sanırım açıkcası performansınıda düşürmekten yana da değilim.
Neye göre kime göre bedava?Bedava ama neden bu fiyat?
, 7600X i 214XT ile kullandım. Şu anda da LS720 kullanıyorum arada sıvıya geçecek fark yok bilginiz olsun.ryzen 5 7600 işlemci yeni aldım. se 214-xt kule tipi soğutucu yetmiyor maalesef. ani sıçramalar var ve stres testinde 90 görür belliki. kısa süreli testte 85 rahat buluyor. 4 defa macun değiştim v.s ama sonuç aynı maalesef. sıvı soğutma arayışına girdim ki bu konuyu gördüm.
şimdi 214-xt mecbur ikinci elden zararına satacağım. bu sıvı soğutucuyu almalımıyım? thermalright 15 yıl önce soğutucusunu almıştım kule tipi çok kaliteliydi ama şuan durum nedir ve bu model alınabilir mi bilgisi olan aydınlatırsa çok makbule geçer.
Bu sıvı soğutmayı sipariş verdim. Anlık 90 dereceye çıkıyordu İşlemci 214xt ile. Bu gelsin deneyelim bakalım inşallah ani sicramalar olmaz en azından.214XT yi 7600X
, 7600X i 214XT ile kullandım. Şu anda da LS720 kullanıyorum arada sıvıya geçecek fark yok bilginiz olsun.
Neye göre kime göre bedava?
![]()
Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu
Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucuwww.gaming.gen.tr
Mükemmel bir ürün. Öneririm. Fiyatı da aşırı iyi bu fiyata kalitesizler oluyor genelde. Değerlendirilmeli.
Bu sıvı soğutmayı sipariş verdim. Anlık 90 dereceye çıkıyordu İşlemci 214XT ile. Bu gelsin deneyelim bakalım inşallah ani sicramalar olmaz en azından.
AMD 20 yıl önce kullanırdım ve sempatim var açıkçası. Yıllar önce de ısınırdı demek hala aynı.3 tane RGB çıkışlı fan, radyatör bak bakalım ne kadar ediyor?
Fiyat 4399 TL oldu. Alanlara hayırlı olsun.
Yeni nesil AM5 ısınır, sıvı artık şart. Benim 75 derece üstüne hiç çıkmadı henüz.
AMD 20 yıl önce kullanırdım ve sempatim var açıkçası. Yıllar önce de ısınırdı demek hala aynı.
Bu sıvı soğutma gelsin deneyelim. Dün sipariş verdik bugün kargoya verilmemiş. Gaming.gen.tr çok ama çok yavaş ya. Daha önce de alışveriş yaptım elleri çok ağır.
Yeni nesil am5 orta seviye işlemcilerin bu kadar ısınmasını normal karşılamıyorum, Hız aşırtma ve üst segment için olmalı bu sıvı soğutucular, 360mm radyatör zaten overkill çoğu kasaya sığmıyor bile.3 tane RGB çıkışlı fan, radyatör bak bakalım ne kadar ediyor?
Fiyat 4399 TL oldu. Alanlara hayırlı olsun.
Yeni nesil AM5 ısınır, sıvı artık şart. Benim 75 derece üstüne hiç çıkmadı henüz.
4399 olmuş
Yeni nesil AM5 orta seviye işlemcilerin bu kadar ısınmasını normal karşılamıyorum, Hız aşırtma ve üst segment için olmalı bu sıvı soğutucular, 360mm radyatör zaten overkill çoğu kasaya sığmıyor bile.
Intel 2 nesildir aynı platforma ufak ufak artış koydu bir yenilik getirmedi AMD önceki nesilden fark yaratıcam diye işlemcilerin suyunu sıkıyor fabrikasyon overcloklu işlemciler; çoğu kişi undervolt yap diyor 7500 7600 kule tipi soğutucu yeterli olmalıydı.
Şu şartlarda AMD yine Intel'e göre daha az ısınma yaşıyor. 13 ve 14 Intel farklı evrende. Soğutucusuz onlarla oyun oynamak zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.