Çözüldü Thermalright Assasin Pearles soğutucu BitFenix Nova Mesh SE TG kasaya sığar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammed hamdi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Thermalright Spirit sogutucuyu alacaktım ama hiçbir yerde bulamadım, stokta yok. O yüzden Assasin Pearles olan modeli alacağım. Kasamın modeli de BitFenix Nova Mesh SE tg; sığar mı acaba kasama? Teşekkürler şimdiden.

Çözüm
Soğutucunun ölçüsü belli, kasanın desteği belli. SIĞAR.

PA yüksekliği: 155 mm
Nova Mesh SE TG: 160 mm soğutucu yüksekliği destekliyormuş.
Eyvallah reis teşekkürler. Nasıl soğutucu, sence iyi mi? Herkes iyi diyor.

Hangi işlemciyle kullanacağını falan bilmediğim için %100 isabetli tahminde bulunamam ama tatmin edeceğini düşünüyorum. Ben geçen ay bir üst model olan Phantom Spirit 120 SE aldım iki adet. Birisini kuzenimin Ryzen 5 7600 işlemcisine diğerini benim Ryzen 7 3700X işlemciye bizzat montajını yapıp test ettim. Hem çok iyi soğutuyor hem de çok sessiz. Diğer kullanıcıların yorumlarına göre PS modeli sıcaklık ve sessizlik konusunda az farkla öndeymiş. Kağıt üstündeki verilere göre ses konusunda fark yok. Fazladan borunun da çoğu işlemci modeli için kayda değer fark oluşturmayacağını düşünürsek PA modelin de iyi olduğuna hemen hemen eminim. Güle güle kullan. Pişman etmeyecektir.

Not: Moderatörlere zahmet vermemek için bir önceki mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsin.

Hangi işlemciyle kullanacağını falan bilmediğim için %100 isabetli tahminde bulunamam ama tatmin edeceğini düşünüyorum. Ben geçen ay bir üst model olan Phantom Spirit 120 SE aldım iki adet. Birisini kuzenimin Ryzen 5 7600 işlemcisine diğerini benim Ryzen 7 3700X işlemciye bizzat montajını yapıp test ettim. Hem çok iyi soğutuyor hem de çok sessiz. Diğer kullanıcıların yorumlarına göre PS modeli sıcaklık ve sessizlik konusunda az farkla öndeymiş. Kağıt üstündeki verilere göre ses konusunda fark yok. Fazladan borunun da çoğu işlemci modeli için kayda değer fark oluşturmayacağını düşünürsek PA modelin de iyi olduğuna hemen hemen eminim. Güle güle kullan. Pişman etmeyecektir.

Not: Moderatörlere zahmet vermemek için bir önceki mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsin.
teşekkür ederim hocam işlemcim r5 5600 onla birlikte kullanacağım bu soğutucuyu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı