Thermalright Assassin King 120 SE white alınır mı?

• Konuyu başlatan Cnzxr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 858

Bir de bu var tek fan ama bakır borusu 6 tane var dediğiniz mı bu mu daha mantıklı düşündürdü biraz. 6 bakır borudan dolayı bu son attığım daha mantıklı olarak görüyorum.

Bu soğutucuyu kullanıyorum ve çok memnunum, oyunlarda R5 3500X ile 48 dereceyi geçtiğini görmedim. Prime95 testi ile 70'e saatler sonunda çıkıyor. Fakat estetik istiyorsanız aynı soğutucunun ARGB fanlı versiyonu var diye biliyorum ona bakabilirsiniz.

Bu soğutucuyu kullanıyorum ve çok memnunum, oyunlarda R5 3500X ile 48 dereceyi geçtiğini görmedim. Prime95 testi ile 70'e saatler sonunda çıkıyor. Fakat estetik istiyorsanız aynı soğutucunun ARGB fanlı versiyonu var diye biliyorum ona bakabilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkürler konu sahibine de fikir verir bu mesaj.

Şansıma stoklarda yok galiba. Bu şekilde alırım fakat sonradan fan almak istemiyorum tekrardan.

Bu gidişle sanırım görüntü işini umursamadan Phantom Spirit alacağım gibi.

ARGB modeli olmayabilir evet ben ARGB olmayandan bahsediyordum.

Ne yapsam kararsızım bakıyorum hala baska bir şeyler. Ya Phantom Spirit alacağım ya da direk bunu alıp geçeceğim. Yazında kasamın fanları değişirken onun fanınıda değişirim. Ama biri çift blok olmasına rağmen aynı fiyatlarda neredeyse. Ne farkı olabilir tek bloklunun? Çünkü mantıkken çift bloklu daha iyi soğutur gibi geliyor.

Ne yapsam kararsızım bakıyorum hala baska bir şeyler. Ya Phantom Spirit alacağım ya da direk bunu alıp geçeceğim. Yazında kasamın fanları değişirken onun fanınıda değişirim. Ama biri çift blok olmasına rağmen aynı fiyatlarda neredeyse. Ne farkı olabilir tek bloklunun? Çünkü mantıkken çift bloklu daha iyi soğutur gibi geliyor.

Evet daha iyi soğutur. Phantom Spirit 240mm soğutuculara taş çıkaran bir model.

Evet daha iyi soğutur. Phantom Spirit 240mm soğutuculara taş çıkaran bir model.

Diğeri hem tek blok hem tek fan ama fiyatlar yakın çok garip farklı bir özelliği bir şeyide yok sanırım pek detayını bilmiyorum blok olayınını ama biraz garip geldi. Neyse en iyisi görüntü işini umursamadan almak. Fanı ortaya koyarım bakarım performansı sıkıntı yapıyor mu soğutmada yapmıyorsa ortada kullanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı