Merhaba, bugün aşağıdaki soğutucuyu aldım, sanırım anakartım aargb desteklemiyor RGB ve soğutucunun ekranını nasıl bağlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran için büyük olan kabloyu anakart üzerindeki (8 pinli) USB girişlerinden birine takın. Bir tanesi zaten ön panel bağlantısında kullanılıyordur, hemen yanında müsait vardır. Anakartın ARGB girişi yoksa renk yanmaz, bir ihtimal sabit renk yanabilir. ARGB kontrolcü alırsanız belirlenen renklerden seçim yapabilirsiniz.
Ekran için büyük olan kabloyu anakart üzerindeki (8 pinli) USB girişlerinden birine takın. Bir tanesi zaten ön panel bağlantısında kullanılıyordur, hemen yanında müsait vardır. Anakartın ARGB girişi yoksa renk yanmaz, bir ihtimal sabit renk yanabilir. ARGB kontrolcü alırsanız belirlenen renklerden seçim yapabilirsiniz.
Anakartımda ki f_usb girişine taktım kablosunu ekranda bir ışık çıktı ama derceyi göstermiyor sanırım j_usb portuna takmak gerekiyormuş ama anakartımda da o porttan yok.
Anakartımda ki f_usb girişine taktım kablosunu ekranda bir ışık çıktı ama derceyi göstermiyor sanırım j_usb portuna takmak gerekiyormuş ama anakartımda da o porttan yok.
Uygulamayı kurmanız gerektiğini söylemeyi unuttum. Kusuruma bakmayın lütfen. ARGB'siz nasıl duruyor fotoğraf atma imkanınız var mıdır? Panelin rengini ARGB'den bağımsız uygulama içerisinden değiştiriyorsunuz değil mi?
Uygulamayı kurmanız gerektiğini söylemeyi unuttum. Kusuruma bakmayın lütfen. ARGB'siz nasıl duruyor fotoğraf atma imkanınız var mıdır? Panelin rengini ARGB'den bağımsız uygulama içerisinden değiştiriyorsunuz değil mi?
Hocam merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın , asus prime 610m-k argb anakartım var. Sizinle aynı cpu soğutucuyu aldım fakat ekranı çalıştırmadım fanı ufak cpu fan soketine taktım fan çalışıyor ama Dijital ekranı çözemedim nerede aradıysam da bulamadım eminim basittir ama biri bilgilendirebilir mi lütfen?
Hocam merhabalar,ekran için ulan usb girişinde 9 nokta pin,anakartta tam kaşılığı olmayan 8 pin var Anakartta ki pinler gibi tutunca aynı şekli alıyor dişi-erkek gibi değil
Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ASUS Prime 610M-K ARGB anakartım var. Sizinle aynı CPU soğutucuyu aldım fakat ekranı çalıştırmadım fanı ufak CPU fan soketine taktım fan çalışıyor ama Dijital ekranı çözemedim nerede aradıysam da bulamadım eminim basittir ama biri bilgilendirebilir mi lütfen?
Hocam merhaba, ekran için ulan USB girişinde 9 nokta pin, anakartta tam kaşılığı olmayan 8 pin var Anakartta ki pinler gibi tutunca aynı şekli alıyor dişi-erkek gibi değil
Hocam muhtemelen yanlış yere takmaya çalıştınız bu görseldeki kabloyu USB yazısı üst tarafa gelecek şekilde anakartınızdaki göstermiş olduğum yere takmanız gerekiyor.