Thermalright Frozen Horizon sıvı soğutmanın tek fanının RGB'si yanıyor

HAUNTED.

Hectopat
Merhaba fotoğrafta gördüğünüz üzere tek fanın rgbsi yanıyor çoklayıcı kullanmama rağmen. Soğutucunun kullanma kılavuzunda fanların nereye takılacağı yoktu bende kendim taktım ama böyle tek fan yanıyor. Soğutucu Thermalright Frozen Horizon.

Dosya Ekleri

• 20C9817E-F418-4E57-81E3-7856BC3C509B.jpeg
    20C9817E-F418-4E57-81E3-7856BC3C509B.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba fotoğrafta gördüğünüz üzere tek fanın rgbsi yanıyor çoklayıcı kullanmama rağmen. Soğutucunun kullanma kılavuzunda fanların nereye takılacağı yoktu bende kendim taktım ama böyle tek fan yanıyor. Soğutucu Thermalright Frozen Horizon.
beyaz sistemde siyah ekran kartı görüntüsü nasıl sence hocam

Gigabyte b650m ds3h. pompayı sysfana, fanları cpu fana taktım
Hocam anakart ve soğutucu manuelleri inceledim. RGB kablosunu D_LED e takabilir misiniz?
3 pinli ARGB kablosu olacak onu anakartın D_LED kısmına.

1726160942350.png

beyaz sistemde siyah ekran kartı görüntüsü nasıl sence hocam
Fotoğrafta gördüğün gibi yani bence hiç fena değil, işe gidicem diye kablolar falan karışık bıraktım yarın düzelticrm herşeyi de bu rgb sorununu nasıl çözebilirim

Hocam anakart ve soğutucu manuelleri inceledim. RGB kablosunu D_LED e takabilir misiniz?
3 pinli ARGB kablosu olacak onu anakartın D_LED kısmına.

Eki Görüntüle 2308843
Hocam bana fotoğrafını atar mısınız bir tane led e taktım ama hangisi hatırlamıyorum yer olarak hatırlarım ama.

Fotoğrafta gördüğün gibi yani bence hiç fena değil, işe gidicem diye kablolar falan karışık bıraktım yarın düzelticrm herşeyi de bu rgb sorununu nasıl çözebilirim

Hocam bana fotoğrafını atar mısınız bir tane led e taktım ama hangisi hatırlamıyorum yer olarak hatırlarım ama.
1726160995541.png

Hocam hemen aşağıda soldan 6. sırada D_LED1 yazıyor.

Kasayı kapatıp, psu dan çekiyorsunuz bu arada değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı