Thermalright Pearless Assasin'in ARGB çalışmıyor

muratgns33

Femtopat
Daha fazla  
Yeni kule tipi sogutucu aldım (Thermalright Pearless Assasin 120SE ARGB) montajını yaptım çalışıyor sorun yok fakat ekstra bulunan iki tane 3pinli kablo var nereye baglayacagımı bilemedim ve RGB'ler çalışmıyor.

Sistem: İşlemci-Ryzen 5 5600X.
Anakart-aours B550M Elite.
RAM-t Force Delta 3200MHz 2x8 16 GB.
GPU-Gigabyte 1660 Super.
Güç kaynagı-FSP Hydro 600W 80+

Yeni kule tipi sogutucu aldım (Thermalright Pearless Assasin 120SE ARGB) montajını yaptım çalışıyor sorun yok fakat ekstra bulunan iki tane 3pinli kablo var nereye baglayacagımı bilemedim ve RGB'ler çalışmıyor.

Sistem: İşlemci-Ryzen 5 5600X.
Anakart-aours B550M Elite.
RAM-t Force Delta 3200MHz 2x8 16 GB.
GPU-Gigabyte 1660 Super.
Güç kaynagı-FSP Hydro 600W 80+
led kablosudur muhtemelen kontrolcu varsa ona takın

Görseldeki kısımlara herhangi bir bağlantı yaptın mı ?

1724244096422.png

Dosya Ekleri

• 20240821_154213(1).jpg
    20240821_154213(1).jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Hayır yapmadım

Kablo bu bunun gibi aynısından bir tane daha var çift fan oldugu için
Attığım görsel rgb nin çalışması için yapman gereken bağlantı ama montajdan çok anlamadığım için nasıl takılır bilmiyorum. Youtube u biraz kurcala illa ki bulursun nasıl takılacağını yada buradan tarif eder herhalde birisi.

Tahmin ettiğim gibi kontrolcuye takılan kısım, bu videoda anlatıyor son kısımda bakabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım görsel RGB'nin çalışması için yapman gereken bağlantı ama montajdan çok anlamadığım için nasıl takılır bilmiyorum. YouTube'u biraz kurcala illaki bulursun nasıl takılacağını ya da buradan tarif eder herhalde birisi.

Hallettim hocam attıgın görseldeki D-LED1 ve anakartın başka yeri de bulunan D-LED2 baglantılarına bagladım çözüldü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı