Thermalright peerless assasin vs Thermalright frost commander

• Konuyu başlatan C3mok
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 55

C3mok

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model: Game Garaj Slayer R9T-5070 C1
CPU: Ryzen 9 8945HX
GPU: RTX 5070
RAM: 48gb ram 5600MHz DDR5
SSD: 1TB SSD 7100-6000MB/s
Ekran: 16” 300hz QHD+
Klavye: Rampage Enigma 75
Mouse: Glorious Model D
Ryzen 7 7800x3D işlemci sipariş ettim, normalde 360mm sıvı soğutucu alacaktım ama iyi hava soğutucuların hem daha uzun ömürlü hem de daha sorunsuz olması için hava soğutucu almak istedim. Almışken en iyisini alayım dedim. Sitede şu ikisi var, hangisi daha iyi sizce? Peerles assasin de ekran olması hoşuma gitti. Estetik açıdan kasada güzel durur, frost commander 800 TL daha pahalı. Eğer arada çok bir fark yoksa peerles assasini alacağım. Diğer fikirlerinize de saygı duyarım.

Dosya Ekleri

• IMG_6223.png
    IMG_6223.png
    297,5 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_6224.png
    IMG_6224.png
    357,8 KB · Görüntüleme: 13
Ryzen 7 7800x3D işlemci sipariş ettim, normalde 360mm sıvı soğutucu alacaktım ama iyi hava soğutucuların hem daha uzun ömürlü hem de daha sorunsuz olması için hava soğutucu almak istedim. Almışken en iyisini alayım dedim. Sitede şu ikisi var, hangisi daha iyi sizce? Peerles assasin de ekran olması hoşuma gitti. Estetik açıdan kasada güzel durur, frost commander 800 TL daha pahalı. Eğer arada çok bir fark yoksa peerles assasini alacağım. Diğer fikirlerinize de saygı duyarım.

İkisi de işlemcinize yeterli olur ama frost commander daha iyi soğutma sağlar. Boyutuda büyük olduğu için kasanıza ve ana kartınızın ölçülerine bakıp alın zira RAM'le veya ekran kartıyla temas edebilir. Kasanız görünür bir yerdeyse estetik açıdan Peerless Assassin daha güzel durur. Genel olarak bilgisayarı ne işlerde kullanacağınızada bağlı olarak karar sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı