Merhaba, 5600 icin bu hava soğutucuyu düşünüyorum, ben de biliyorum 5600 icin gerek yok ama güzel duruyor diye bunu düşünüyorum,
Bir arkadaş 7500F ile Max 60 dereceyi görmüş, 5600 hayli hayli yeter diye düşünüyorum?
Merhaba, 5600 icin bu hava soğutucuyu düşünüyorum, ben de biliyorum 5600 icin gerek yok ama güzel duruyor diye bunu düşünüyorum,
Bir arkadaş 7500F ile Max 60 dereceyi görmüş, 5600 hayli hayli yeter diye düşünüyorum?
Digital olmayan versiyonu kullanıyorum. Oldukça güzel soğutuyor benim 7600'ü. Bir tek biraz fazla geniş. Ram bloğuna temas ettiği için bir tık yukarıdan koydum öndeki fanı.
Digital olmayan versiyonu kullanıyorum. Oldukça güzel soğutuyor benim 7600'ü. Bir tek biraz fazla geniş. RAM bloğuna temas ettiği için bir tık yukarıdan koydum öndeki fanı. Eki Görüntüle 2495658
bende phantom spirit aldım hocam argbleri takacağım yeri bulamadım anakartımda yok sanırım dönüştürücü vs. var diye görmüştüm de bilen birisi önerebilirse çok iyi olur
Bende Phantom Spirit aldım hocam ARGB'leri takacağım yeri bulamadım anakartımda yok sanırım dönüştürücü vs. var diye görmüştüm de bilen birisi önerebilirse çok iyi olur.