Thermalright Peerless Assassin 120 alınır mı?

TheTibet

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4070
Anakart
ASUS PRIME B550M-K
İşlemci
AMD 5600
Merhaba, 5600 icin bu hava soğutucuyu düşünüyorum, ben de biliyorum 5600 icin gerek yok ama güzel duruyor diye bunu düşünüyorum,
Bir arkadaş 7500F ile Max 60 dereceyi görmüş, 5600 hayli hayli yeter diye düşünüyorum?

Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB

1747821925623.png

Soğutucu elime ulaştı montajını vs yaptım, ARGB kablolarını nereye takıcağımı bulamadım @dodo61

Stres testi Perfomansı.
Eki Görüntüle 2499997

bende phantom spirit aldım hocam argbleri takacağım yeri bulamadım anakartımda yok sanırım dönüştürücü vs. var diye görmüştüm de bilen birisi önerebilirse çok iyi olur

Bende Phantom Spirit aldım hocam ARGB'leri takacağım yeri bulamadım anakartımda yok sanırım dönüştürücü vs. var diye görmüştüm de bilen birisi önerebilirse çok iyi olur.

Galiba öyle, bende de anakart desteklemediği icin yok. Bir arkadaş dönüştürücü önerirse bir alalım.

1748414464037.png

Artık süphe duymam... 10 dakika tekrar bir deneyim dedim stres testini, Max 53 dereceyi gördü.

Galiba öyle, bende de anakart desteklemediği icin yok. Bir arkadaş dönüştürücü önerirse bir alalım.

Eki Görüntüle 2500446

Artık süphe duymam... 10 dakika tekrar bir deneyim dedim stres testini, Max 53 dereceyi gördü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı