Thermalright Peerless Assassin 120 Black vs Thermalright Peerless Assassin 120 SE whıte

Ben olsam orijinal olanı alırım, bizim ülkemizde aralarında fiyat farkı pek yok o yüzden SE modelini almazdım. Sistem önerdiğim kişilere de hep orijinal olanını aldırdım sorunsuz kullanıyorlar ve memnunlar. Kasana sığdığı sürece gerisi önemsiz, iyi bir air cooler alıyorsun sonuç olarak.
Dün tam beyaza karar kılıp uyumuştum. Yani tek fark boru genişliğinin birisinin 110 mm beyaz olanı, siyah olanda 135mm, ağırlık olarak da siyah ağır basıyor 20 gram. ARGB sevdam da beyaz diyor. Ne yapsam bilemedim. Videosunu atıyorum şimdi editleyip hocam bir karşılaştırma videosunu benim için inceler misiniz? İngilizcem çok iyi değil ama testlerde beyaz daha soğuk diye ağırlık basıyor sanki.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün tam beyaza karar kılıp uyumuştum. Yani tek fark boru genişliğinin birisinin 110 mm beyaz olanı, siyah olanda 135mm, ağırlık olarak da siyah ağır basıyor 20 gram. ARGB sevdam da beyaz diyor. Ne yapsam bilemedim. Videosunu atıyorum şimdi editleyip hocam bir karşılaştırma videosunu benim için inceler misiniz? İngilizcem çok iyi değil ama testlerde beyaz daha soğuk diye ağırlık basıyor sanki.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gönlünden hangisi geçiyorsa onu al, SE versiyonu kötü veya eksik değil. SE versiyonun ufak nüansları var orijinaline göre fakat bu farkların hiçbiri SE versiyonunu kötü yapmıyor. Ben attığın videoyu daha önce izledim, performans farkı olarak aralarında %3-5 fark vardır maksimum. Cidden üzerine kafa yorulacak, seçim baskısı altında kalınacak bir farklılık yok aralarında. İçinden hangisi geliyorsa onu al.

Gönlünden hangisi geçiyorsa onu al, SE versiyonu kötü veya eksik değil. SE versiyonun ufak nüansları var orijinaline göre fakat bu farkların hiçbiri SE versiyonunu kötü yapmıyor. Ben attığın videoyu daha önce izledim, performans farkı olarak aralarında %3-5 fark vardır maksimum. Cidden üzerine kafa yorulacak, seçim baskısı altında kalınacak bir farklılık yok aralarında. İçinden hangisi geliyorsa onu al.
Tamam hocam siyah olanına karar kıldım. Siz öyle söyleyince içime kurt düştü detaylı bakındım. 2-3 derece hatta ara sıra 5 derece fark ediyormuş gerçekten. Düz siyah olanı alıyorum. Artık ilerde kasanın üstüne 3 lü ARGB fan alıp; ARGB sevdamı öyle devam ettiririm..

Hazır Black Friday indirimleri devam ediyorken kasanın üstüne 3 tane fan öneriniz var mı? Kasam Cooler Master TD500 önde 3 tane kendi fanları var. Egzos fan olarak da 4 sene önce aldığım ID Cooling marka bir fan var. Kasanın üstüne 3 tane fan alsam hava akışı nasıl olur sizce? Uygun bir şey bulabilir miyiz hocam? Temu, Aliexpress gibi sitelerden ya da yerli sitelerden. Ucuz olması şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı