Thermalright Peerless Assassin 120, Ryzen 7 7800x3D işlemciyi soğutur mu?

xmuratbey44

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
PRO H610M-G
İşlemci
İ3-12100F
Merhaba, ekran kartım RTX 4060. Yeni işlemci siparişi verdim Ryzen 7 7800x3D. Bu işlemci fansız gelecek tray işlemci, link vereceğim. Şu anda bu soğutucuyu kullanan var mı, bu işlemciyle kaç dereceleri görürüm? Aldıktan sonra üzülmek istemiyorum fazla bütçem de kalmadı. Bilen arkadaşları yorumlara bekliyorum.

İstediğim soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Şu anki kullandığım kasa markam: Gametech Colder mesh 4x120mm.

Hocam bir soru daha takıldı aklıma, şu anki kasam Gametech colder mesh 4x120mm.
1800TL'lik alacağım soğutma ile uyumlu mu içine sığar mı acaba pek bir bilgim yoktur maalesef.
İleride zaten kasa değişimide yapabilirim.

Evet hocam bunun farkındayım ama marka model olarak alacağım zamanda yeni konu açacağım önerilere çok önem veriyorum hata yapmamak için.

160mm'ye kadar destek belirtilmiş. Phantom Spirit 120 SE 154mm yükseklikte. Sığar.

160Mm'ye kadar destek belirtilmiş. Phantom Spirit 120 SE 154mm yükseklikte. Sığar.

Tamam hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

160Mm'ye kadar destek belirtilmiş. Phantom Spirit 120 SE 154mm yükseklikte. Sığar.

Merhaba soğutucu siparişini az önce verdim tekrar anakart için konu açsam yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba soğutucu siparişini az önce verdim tekrar anakart için konu açsam yardımcı olabilir misiniz?

Anakartlar bende pek yok doğrusu. İki arkadaşıma TUF B650M GAMING PLUS almıştık. MSI Tomahawk serilerinin VRM'leri sağlam diye biliyorum. Onun dışında bir fikrim yok.
Siz konuyu açın bir bilen gelir mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı