Belirttiğim soğutucuyu aldım fakat her bir fanda 3 olmak üzere toplam 6 adet uç çıktı ama 1 adet çoklayıcı var kutu içeriğinde bunu anakartıma nasıl montaj yapacağım? CPU fan SYS fan pump fan bir sürü giriş var anakart üstünde ilk defa kurulum yapacağım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim fotoğraf gönderebilirim.
Dostum izledim videoyu zaten yine de teşekkürler fakat videoda ekstra çoklayıcı gönderiyoruz diyor bende o yok o olmadan nasıl kurulum yapacağım onu öğrenmek istiyorum psu için gelen kablolar üzerinden mi bağlantı yapacağım emin değilim
Dostum izledim videoyu zaten yine de teşekkürler fakat videoda ekstra çoklayıcı gönderiyoruz diyor bende o yok o olmadan nasıl kurulum yapacağım onu öğrenmek istiyorum PSU için gelen kablolar üzerinden mi bağlantı yapacağım emin değilim.
Belirttiğim soğutucuyu aldım fakat her bir fanda 3 olmak üzere toplam 6 adet uç çıktı ama 1 adet çoklayıcı var kutu içeriğinde bunu anakartıma nasıl montaj yapacağım? CPU fan SYS fan pump fan bir sürü giriş var anakart üstünde ilk defa kurulum yapacağım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim fotoğraf gönderebilirim.
Uzun olan kablolar çift başlı, kısa olan tek başlı , çoklayacıya ise 1 adet uzun başı 1 adet kısa başı giriyor ama çift fan ve çift rgb var boşta kablo kalması normal mi
Uzun olan kablolar çift başlı, kısa olan tek başlı , çoklayacıya ise 1 adet uzun başı 1 adet kısa başı giriyor ama çift fan ve çift rgb var boşta kablo kalması normal mi
Dostum 3 pinli olan uç yuvaya girmiyor kalın geliyor satıcı ile görüştüm bir sorun olabileceğinmi söyledi çoklayıcı da izlediğim videolarda da 2 çoklayıcıda da 4 pin girişi var ama bende 1 tane 4 1 tane 3 var yani fan girişleri için eksik oluyor