Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB beyaz işlemci soğutucu montajı nasıl yapılır?

ramazandrk

Femtopat
Daha fazla  
Belirttiğim soğutucuyu aldım fakat her bir fanda 3 olmak üzere toplam 6 adet uç çıktı ama 1 adet çoklayıcı var kutu içeriğinde bunu anakartıma nasıl montaj yapacağım? CPU fan SYS fan pump fan bir sürü giriş var anakart üstünde ilk defa kurulum yapacağım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim fotoğraf gönderebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum izledim videoyu zaten yine de teşekkürler fakat videoda ekstra çoklayıcı gönderiyoruz diyor bende o yok o olmadan nasıl kurulum yapacağım onu öğrenmek istiyorum psu için gelen kablolar üzerinden mi bağlantı yapacağım emin değilim

Dostum izledim videoyu zaten yine de teşekkürler fakat videoda ekstra çoklayıcı gönderiyoruz diyor bende o yok o olmadan nasıl kurulum yapacağım onu öğrenmek istiyorum PSU için gelen kablolar üzerinden mi bağlantı yapacağım emin değilim.

Kabloların fotoğrafını atar mısınız fanların? Ayrıca işlemci soğutucusu bu CPU işlemci demek CPU fan kısmına takacaksınız.

Belirttiğim soğutucuyu aldım fakat her bir fanda 3 olmak üzere toplam 6 adet uç çıktı ama 1 adet çoklayıcı var kutu içeriğinde bunu anakartıma nasıl montaj yapacağım? CPU fan SYS fan pump fan bir sürü giriş var anakart üstünde ilk defa kurulum yapacağım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim fotoğraf gönderebilirim.
Hocam 1 tane çoklayıcı olcak zaten?

Kabloların fotoğrafını atar mısınız fanların? Ayrıca işlemci soğutucusu bu CPU işlemci demek CPU fan kısmına takacaksınız.

atıyorum 1dk

Uzun olan kablolar çift başlı, kısa olan tek başlı , çoklayacıya ise 1 adet uzun başı 1 adet kısa başı giriyor ama çift fan ve çift rgb var boşta kablo kalması normal mi

atıyorum 1dk

Uzun olan kablolar çift başlı, kısa olan tek başlı , çoklayacıya ise 1 adet uzun başı 1 adet kısa başı giriyor ama çift fan ve çift rgb var boşta kablo kalması normal mi

atıyorum 1dk

Çoklayıcının da ucunu atayım mı dostum

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 13.36.26_89e98280.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 13.36.26_89e98280.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 56
  • WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 13.36.59_477bb3ff.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 13.36.59_477bb3ff.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 56
  • WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 13.37.51_de8c9a08.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 13.37.51_de8c9a08.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
atıyorum 1dk

Çoklayıcının da ucunu atayım mı dostum
Çoklayıcıyı da atar mısın? Biraz geç cevap verdim kusura bakma.

2. fotoğraftaki pinleri çoklayıcıya tak 3. fotoğraflardaki pinleri de birbirlerine tak sonra çoklayıcının ucunu CPU fan slotuna tak.

2. fotoğraftaki pinleri çoklayıcıya tak 3. fotoğraflardaki pinleri de birbirlerine tak sonra çoklayıcının ucunu CPU fan slotuna tak.
çoklayıcımda bir sıkıntı var sanırım biri 3 pin biri 4 pin

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 16.26.30_d4e5bb2e.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 16.26.30_d4e5bb2e.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 54
Taktınız mı dediğim gibi hocam çalışı
Dostum 3 pinli olan uç yuvaya girmiyor kalın geliyor satıcı ile görüştüm bir sorun olabileceğinmi söyledi çoklayıcı da izlediğim videolarda da 2 çoklayıcıda da 4 pin girişi var ama bende 1 tane 4 1 tane 3 var yani fan girişleri için eksik oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı