Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB modelinde RGB ışıklar yanmıyor

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Soğutucuyu aldım, tüm takma işlemlerini tamamladım. Gayet güzel çalışıyor ancak 3 pin girişini anakartta bulamıyorum. Daha doğrusu takmaya çalıştığımda hiçbir yuvaya girmiyor. Acaba anakartım mı desteklemiyor? Anakartım ASUS B450M Dragon modeli. Düzeltme: Thermalright Assassin King modeli. Başlığa yanlış yazmışım.

Soğutucuyu aldım, tüm takma işlemlerini tamamladım. Gayet güzel çalışıyor ancak 3 pin girişini anakartta bulamıyorum. Daha doğrusu takmaya çalıştığımda hiçbir yuvaya girmiyor. Acaba anakartım mı desteklemiyor? Anakartım ASUS B450M Dragon modeli. Düzeltme: Thermalright Assassin King modeli. Başlığa yanlış yazmışım.
Anakartında ARGB çıkış formatı yok.

Anakart üzerinden kullanamazsın kumandalı rgb kontrolcü alıp kumanda üzerinden kontrol edebilirsin.

evet işini görür.
şu video genel fikir verecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet işini görür.
şu video genel fikir verecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağolasın kanka. Şimdi kontrolcüyü alıp sata kablosuyla güç verdikten sonra ARGB kablosunu kontrolcüye takacağım ve iş bitecek sanırım değil mi? Videoyu sonuna kadar izledim bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı