Mai-Kai
Hectopat
Kasa 150mm soğutucu destekliyor çok dar bir kasaymış.
![]()
Carbide Series SPEC-05 Mid-Tower Gaming Case — Black
CORSAIR Carbide Series SPEC-05 case is a mid tower ATX case gaming case that combines a stylish and distinctive exterior with excellent cooling potential, a straightforward layout, and a dedicated cable routing compartment for effortlessly clean builds.www.corsair.com
Ben olsam risk almaz küçük bir soğutucu alırdım. Kapak açıkken daha çok toz olur.
İki fanlı şu modele bakın derim. Kampanyalardan sonra 75 TL'ye gelir.
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Yoğun iş yükleri ve oyun sırasında CPU’yu serin ve kararlı tutar.www.gaming.gen.tr
Kampanya.
Iyzico ve Parolapara ile beraber en az 1000 TL geri ödeme kampanyasının işleyişi
Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım. Sık sorulan sorular iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir? İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir. Bu firmalar neden bu kadar çok...www.technopat.net
Takarken biraz zorlandım ama kapak kapalı şekilde sığdı hocam. İşlemciyi değiştireceğim için ucuza böyle bir soğutucu almak istedim.