Thermalright Peerless Assassin 120 SE düşme ihtimali var mı?

aqwerty

Decapat
Daha fazla  
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB CPU hava soğutucu, 6 ısı borulu CPU soğutucu almak istiyorum ama gözüme çok büyük gözüktü. Düşme veya anakartı kırma ihtimali var mı?

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB CPU hava soğutucu, 6 ısı borulu CPU soğutucu almak istiyorum ama gözüme çok büyük gözüktü. Düşme veya anakartı kırma ihtimali var mı?

MSI B650 Gaming Plus ile 3 4 aydır kullanıyorum en ufak bir şey olmadı. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Ürünü kullanıyorum, anakartı kırmaz veya düşmez de çok büyük. RAM'i 2. slota takmama rağmen kapatıyor. 1. slota RAM sığar mı emin değilim, performansı iyi ama.

Cevap verdiğiniz için sağ olun.
Uygun fiyatlı kasa öneriniz var mı?

https://www.hepsiburada.com/strong-...ton-atx-gaming-oyuncu-kasasi-pm-HBC0000658R4S şu kasa ile Thermalright Peerless Assassin's 120 kullanıyorum. Soğutucu ve 3 fanlı ekran kartı sığıyor, malzeme kalitesi fiyatına göre çok çok iyi iki ürünü de kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam konudan bagimsiz olarak ust tarafa kac fan sigiyor bu modelde?

Hangi psu yu kullandığınızı söyleyebilirmisiniz internette boyutlarına bakacağım.

Kasa da mATX ekran kartı kullanalıbalir mi?

Hangi PSU'yu kullandığınızı söyleyebilir misiniz internette boyutlarına bakacağım.

Kasa da mATX ekran kartı kullanalıbalir mi?

MSI A650BN güç kaynağı kullanıyorum. mATX anakart sığar elbette bende mATX anakart ile kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…