Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB CPU hava soğutucu, 6 ısı borulu CPU soğutucu almak istiyorum ama gözüme çok büyük gözüktü. Düşme veya anakartı kırma ihtimali var mı?
MSI B650 Gaming Plus ile 3 4 aydır kullanıyorum en ufak bir şey olmadı. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Cevap verdiğiniz için sağolun.Aynı ürünü kullanıyorum, kaba ve ağır görünüyor ancaj montaj planlaması da buna göre yapılmış, ihtimali yok.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB CPU hava soğutucu, 6 ısı borulu CPU soğutucu almak istiyorum ama gözüme çok büyük gözüktü. Düşme veya anakartı kırma ihtimali var mı?
Cevap verdiğiniz için sağ olun.
Uygun fiyatlı kasa öneriniz var mı?
Ürünü kullanıyorum, anakartı kırmaz veya düşmez de çok büyük. RAM'i 2. slota takmama rağmen kapatıyor. 1. slota RAM sığar mı emin değilim, performansı iyi ama.
https://www.hepsiburada.com/strong-...ton-atx-gaming-oyuncu-kasasi-pm-HBC0000658R4S şu kasa ile Thermalright Peerless Assassin's 120 kullanıyorum. Soğutucu ve 3 fanlı ekran kartı sığıyor, malzeme kalitesi fiyatına göre çok çok iyi iki ürünü de kesinlikle tavsiye ederim.
Hangi psu yu kullandığınızı söyleyebilirmisiniz internette boyutlarına bakacağım.Ürünü kullanıyorum, anakartı kırmaz veya düşmez de çok büyük. RAM'i 2. slota takmama rağmen kapatıyor. 1. slota RAM sığar mı emin değilim, performansı iyi ama.
https://www.hepsiburada.com/strong-...ton-atx-gaming-oyuncu-kasasi-pm-HBC0000658R4S şu kasa ile Thermalright Peerless Assassin's 120 kullanıyorum. Soğutucu ve 3 fanlı ekran kartı sığıyor, malzeme kalitesi fiyatına göre çok çok iyi iki ürünü de kesinlikle tavsiye ederim.
Hangi PSU'yu kullandığınızı söyleyebilir misiniz internette boyutlarına bakacağım.
Kasa da mATX ekran kartı kullanalıbalir mi?
Sağolun çok yardımcı oldunuz.MSI A650BN güç kaynağı kullanıyorum. mATX anakart sığar elbette bende mATX anakart ile kullanıyorum.
Sağ olun çok yardımcı oldunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.