Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL alınır mı?

6nowtk

Hectopat
Daha fazla  
İnternete baktığımda bu soğutma ile alakalı herhangi bir şey bulamadım. Sizlere sorayım dedim alınır mı? Alan var mı veya başka bir öneriniz var mı? İşlemcim i5 11400F yük altında 100° görüyor. Stok fan mevcut.
Bu da olabilir.

i5 12400F ile bunu kullanıyorum ve gayet yeterli geliyor.
Bütçen varsa attığın soğutucular daha iyi olur.

Bunu da düşünüyorum ancak bütçe varken yukarıdakini almak daha mantıklı geldi. Kargo kaç günde geldi ve içinden LGA1200 braket çıkıyor mu?

@6nowtk
3 gün sonra geldi. LGA 1200 soket ile uyumlu. 4 gram termal macun çıkıyor ayrıca.
Bütçe varsa attığınız modeller iyidir. RAM'in durumunu göz önüne almanı öneririm
Teşekkür ederim kargo konusunda ve braket konusunda kafamda soru işareti vardı. Ramlerimle sıkıntı çıkartmıyor gibi duruyor.

Merhaba bende de 11400F mevcut sizin gibi bende soğutucu ariyorum. Aklimda Cooler Master 212 specturm var. Sizin attiklariniz performans olarak daha mi iyidir soğutma olarak? Bilen birileri yazarsa sevinirim.

Merhaba bende de 11400F mevcut sizin gibi bende soğutucu ariyorum. Aklimda Cooler Master 212 specturm var. Sizin attiklariniz performans olarak daha mi iyidir soğutma olarak? Bilen birileri yazarsa sevinirim.

Duruşa bakınca sanki attığım daha iyi gibi ama. Sizin attığınızında yorumlarında herkes memnun kalmış bilemedim bende şimdi.

@ProximusTwo hocam bi bakabilir misiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı