Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL Xigmatek EN45594 kasa ile uyumlu mudur?

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN10
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Arkadaşlar selamlar. Sorum yukarıda yazmış olduğum gibi. Sizlerden destek almak istiyorum. Xigmatek EN45594 kasam satan yere sorduğuma "Hava soğutucu modelimizin maksimum yüksekliği 155Mm'dir. Uyumludur ancak boyutlar eşit olduğu için daha küçük bir model tercih edebilirsiniz." dediler ben de bilemedim. Güzel duruyor soğutucu, almaya değer mi?

Kasa desteği ile tam yazıyorsa maalesef uymaz. RAM'lerden dolayı öndeki fanı yukarı kaldırmanız lazım yani 160mm oluyor soğutucu.

Teşekkür ederim bilgilendirme için bu arada önerebileceğiniz var mıdır?

Teşekkür ederim bilgilendirme için bu arada önerebileceğiniz var mıdır?

Fiyatı peerless assasin ile aynı ama kasanıza sığabilecek en iyi soğtucu bu.

Fiyatı peerless assasin ile aynı ama kasanıza sığabilecek en iyi soğtucu bu.

Bütün arkadaşlarımda aynı işlemci aynı soğutucu var oda bu :) galiba bende bundan alacağım 224 olan sonu onun hakkınızda bilginiz var mıdır?

Şimdi baktım 214-XT'nin bir tık iyileştirilmiş versiyonu alabilirsiniz.

Peki içlerinden çıkan macun kullanılır mı bilginiz var mıdır yoksa Thermal Grizzly Kryonaut veya MX 4/ 6 ister mi?

Kullanılır gayet yeterli kaliteli değerleri var. (10.5 w/mk)

Hocam selamlar ID-Cooling SE-224-XTS aldım ilk günüm ilk izlenimlerim çok iyi teşekkür etmek istedim sizlere de tavsiyeniz adına :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı