Thermalright Peerless Assassin 120 SE vs DeepCool AK620

Qualty

Hectopat
Makaleler
1
Thermalright peerless Assassin 120 SE ile DeepCool AK620 arasında kaldım. Ve alacağım. Hangisi daha iyidir? Aralarında 425 TL fark var ve AK620 daha pahalı. Kasam 160mm destekli ve iki soğutucuya da uyumlu.

Bu soğutuculardan galiba 1grlık termal macun çıkıyormuş. Termal macun da almam gerek 4 gramlık. Eğer Thermalright peerless Assassin 120 SE AK620'den iyiyse Thermalright + termal macun alacağım. 4 gramlık F/P termal macun önerir misiniz? Bütçe 2000TL toplam.

Bu soğutuculardan galiba 1grlık termal macun çıkıyormuş. Termal macun da almam gerek 4 gramlık. Eğer Thermalright peerless Assassin 120 SE AK620'den iyiyse Thermalright + termal macun alacağım. 4 gramlık F/P termal macun önerir misiniz? Bütçe 2000TL toplam.
Al geç hem CPU hem GPU için gayet iyi.
Bu arada Phantom Spirit stoga girmis alacaksan ona da bakabilirsin. Fakat fiyati onceki stoğa gore biraz tuzlu.

Al geç hem CPU hem GPU için gayet iyi.
Bu arada Phantom Spirit stoka girmis alacaksan ona da bakabilirsin. Fakat fiyati onceki stoka gore biraz tuzlu.

400TL fiyat farkına değer mi? Sesli olması sorun değil benim için. Dediğim gibi Thermalright peerles Assassin 120 SE AK620'den iyi mi?

Son düzenleme:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE AK620'den iyiyse Thermalright + termal macun alacağım.
Peerless yerine Phantom Spirit öneririm. Ayrıca içinden çıkan macun soğutucu montajı için fazlasıyla yeterli olacaktır. Sadece onun için kullanacaksanız ekstra macun almanıza gerek yok.

400TL fiyat farkına değer mi? Sesli olması soun değil benim için. Dediğim gibi Thermalright peerles Assassin 120 SE AK620'den iyi mi?
Yakın, hatta AK620 bir tık daha iyi denilebilir.

TF7'de kotu degil aslinda.
TF7 biraz daha iyi performans veriyor hatta, ikisini de test ettim bizzat.

Son düzenleme:
Peerless yerine Phantom Spirit öneririm. Ayrıca içinden çıkan macun soğutucu montajı için fazlasıyla yeterli olacaktır. Sadece onun için kullanacaksanız ekstra macun almanıza gerek yok.

Yakın, hatta AK620 bir tık daha iyi denilebilir.

TF7 biraz daha iyi performans veriyor hatta, ikisini de test ettim bizzat.

TF7 stokta yok. 5 seçeneğim var termal macun da.
MasterGel Pro, MasterGel maker, regular, ztc9 ve Cooler Master Pro v2.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı