Stogu gelmis bunu al daha iyi.Al bunu keyfine bak reis.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Bu soğutuculardan galiba 1grlık termal macun çıkıyormuş. Termal macun da almam gerek 4 gramlık. Eğer Thermalright peerless Assassin 120 SE AK620'den iyiyse Thermalright + termal macun alacağım. 4 gramlık F/P termal macun önerir misiniz? Bütçe 2000TL toplam.
Al geç hem CPU hem GPU için gayet iyi.Elektronik: Cooler Master MasterGel Pro V2 vatan kart üyelerine 321TL!
https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-pro-thermal-macun-r3.html Hem CPU hem GPU için kullanabileceğiniz ve pump out yapmayan bu macun gerçekten tam bir F/P ürünü. Ürün 4gr ve termal iletkenliği de 9 (W/m-K). 1 gramı 80, 25TL'ye geliyor ve gerçekten iyi fiyat. Kryonaut'un...www.technopat.net
Bu arada Phantom Spirit stoka girmis alacaksan ona da bakabilirsin. Fakat fiyati onceki stoka gore biraz tuzlu.
400'e değmez gibi o fiyata Pro V2 alirsiniz yanina Peerless'ın.400TL fiyat farkına değer mi? Sesli olması soun değil benim için. Dediğim gibi Thermalright peerles Assassin 120 SE AK620'den iyi mi?
Peerless yerine Phantom Spirit öneririm. Ayrıca içinden çıkan macun soğutucu montajı için fazlasıyla yeterli olacaktır. Sadece onun için kullanacaksanız ekstra macun almanıza gerek yok.Thermalright Peerless Assassin 120 SE AK620'den iyiyse Thermalright + termal macun alacağım.
Yakın, hatta AK620 bir tık daha iyi denilebilir.400TL fiyat farkına değer mi? Sesli olması soun değil benim için. Dediğim gibi Thermalright peerles Assassin 120 SE AK620'den iyi mi?
TF7 biraz daha iyi performans veriyor hatta, ikisini de test ettim bizzat.TF7'de kotu degil aslinda.
Peerless yerine Phantom Spirit öneririm. Ayrıca içinden çıkan macun soğutucu montajı için fazlasıyla yeterli olacaktır. Sadece onun için kullanacaksanız ekstra macun almanıza gerek yok.
Yakın, hatta AK620 bir tık daha iyi denilebilir.
TF7 biraz daha iyi performans veriyor hatta, ikisini de test ettim bizzat.
Peerless veya Phantom alirsan icinden TF7 cikiyor.TF7 stokta yok. 5 seçeneğim var termal macun da.
MasterGel Pro, MasterGel maker, regular, ztc9 ve Cooler Master Pro v2.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.