Thermalright Phantom Spirit vs Pearless Assasin

furkankongg

Hectopat
Daha fazla  
Thermalright Phantom Spirit ve Pearless Assasin modellerinden birini alacağım ama Gaming Gen TR'de versiyon farkları var onları merak ettim ve RGB modellerini hakkında şikayet var diye gördüm, alıp kullananlar var mı merak ediyorum. En stabil çalışan pearless veya Phantom modeli önerebilirsiniz linkle.

Thermalright Phantom Spirit ve Pearless Assasin modellerinden birini alacağım ama Gaming Gen TR'de versiyon farkları var onları merak ettim ve RGB modellerini hakkında şikayet var diye gördüm, alıp kullananlar var mı merak ediyorum. En stabil çalışan pearless veya Phantom modeli önerebilirsiniz linkle.

İşlemcim i3-13100F ama aşırı ısınan bir islemcim var Valorant'ta 100 derece boşta 50 derecede falan çalışıyor.

Kasa modelim MSI MAG 100a.

Son düzenleme:
Kasa bu ise maksimum 160mm soğutucu destekler. Ram'lere değerse fanı biraz kaldırmak gerekebilir.

Bu sebeple SE modellerinden birini almanızı öneririm. Aynı performansta boyutu daha kısadır.
RGB modellerde sorun yok, bazı kişilerin anakartlarında argb portu olmadığından bağlamayamıyorlar. Bu durumda sadece ışık yanmaz.

Aşağıdakilerin ikisi de işlemcinizi ve daha üst modellerini rahat rahat soğutur.

Kasa bu ise maksimum 160mm soğutucu destekler. RAM'lere değerse fanı biraz kaldırmak gerekebilir.

Bu sebeple SE modellerinden birini almanızı öneririm. Aynı performansta boyutu daha kısadır.
RGB modellerde sorun yok, bazı kişilerin anakartlarında ARGB portu olmadığından bağlamayamıyorlar. Bu durumda sadece ışık yanmaz.

Aşağıdakilerin ikisi de işlemcinizi ve daha üst modellerini rahat rahat soğutur.

Dostum bayağı bilgili birine benziyorsun teşekkür ederim ve şey sorabilir miyim şu Phantom Spirit EVO modeli sanırım en yeni çıkan modelmiş o sığar mı kasama kasa bilgilerim anakart falan fotoğrafını atıyorum alta.

Dosya Ekleri

• IMG_20240920_112734.jpg
    IMG_20240920_112734.jpg
    230,9 KB · Görüntüleme: 27

Dosya Ekleri

• IMG_20250112_170829.jpg
    IMG_20250112_170829.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Geri
Yukarı