Thermalright Phantom Spirit vs Thermalright Peerless Assassin

Particle Cannon

Hectopat
İkisinden birini sipariş edeceğim aradaki farka değer mi?
Ayrıca ikisinin de RGB modeli de var aralarındaki tek fark ışıklı ışıksız olması mı? Eğer öyleyse ışıklı tercih edeceğim.
Linkleri bıraktım Acil sipariş etmem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinden birinin RGB modelini sipariş edeceğim aradaki farka değer mi?
Ayrıca ikisinin de RGB olmayan modeli de var aralarındaki tek fark ışıklı ışıksız olması mı? Acil sipariş geçmem gerekiyor.

Phantom Spirit'in fazladan bir ısı borusu var diye biliyorum ayrıca sanırım fanları da bir tık daha iyi ama arada dağlar kadar fark yok ikisi de gayet parasını hak eden ürünler bütçene uyanı al işlemcin ne bilmiyorum ama orta seviye bir şeyse ikisi de fazlasıyla yeterli.

Phantom Spirit'in fazladan bir ısı borusu var diye biliyorum ayrıca sanırım fanları da bir tık daha iyi ama arada dağlar kadar fark yok ikisi de gayet parasını hak eden ürünler bütçene uyanı al işlemcin ne bilmiyorum ama orta seviye bir şeyse ikisi de fazlasıyla yeterli.
İşlemci nedir hocam
İşlemci i3 13100F Lakin anakartı ilerde yükseltme yaparım diye orta segment aldım gelmesini bekliyorum ilerde yükseltme yapabilirim o yüzden soğutucuyu iyi seçeyim.
RGB yazanların tek farkı ışıklı olması değil mi kalite soğutma farkı yok sanırım.

İşlemci i3 13100F Lakin anakartı ileride yükseltme yaparım diye orta segment aldım gelmesini bekliyorum ileride yükseltme yapabilirim o yüzden soğutucuyu iyi seçeyim.

Bütçeni zorlamak istemiyorsan Pearless Assasin al geç hocam fazlasıyla yeterli.

İşlemci i3 13100F Lakin anakartı ileride yükseltme yaparım diye orta segment aldım gelmesini bekliyorum ileride yükseltme yapabilirim o yüzden soğutucuyu iyi seçeyim.
RGB yazanların tek farkı ışıklı olması değil mi kalite soğutma farkı yok sanırım.

Yoktur hocam RGB versiyonlarıdır model aynı.

Bütçeni zorlamak istemiyorsan Pearless Assasin al geç hocam fazlasıyla yeterli.

Yoktur hocam RGB versiyonlarıdır model aynı.
Hocam desteğiniz için teşekkür ederim linkteki modeli sipariş ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı