1-2 derece fark neden önemli o zaman?Overclockla falan işim yok sadece en iyi şekilde soğutmak istiyorum 1-2 derece fark bile önemli benim için bütçem 2 bin TL
Gelecege donuk olsun dersen Phantom al gec. Yoksa attigimi.
Kasan neydi?
1-2 derece fark neden önemli o zaman?Overclockla falan işim yok sadece en iyi şekilde soğutmak istiyorum 1-2 derece fark bile önemli benim için bütçem 2 bin TL
1-2 derece fark neden önemli o zaman?
Gelecege donuk olsun dersen Phantom al gec. Yoksa attigimi.
Kasan neydi?
5600 için gerek yok. 7500F ile kullanıyorum stres testinde/renderda 75C oluyor maksimum.
Oyunlarda ise 60 civarında geziniyor. Peerless Assassin'in tipi daha iyi olduğu için onu tercih etmiştim fiyatları aynıyken.
Değer mi sorusuna gerek yok demek tam cevaplamıyor o soruyu. Çok iyi Türkçen varsa gerektiği gibi cevaplardın.Gayet düzgün cevaplamışım anlama problemin olduğu için anlamamışsın. Ryzen 7 serisi bir CPU olsa 2C-3C kardır deyip Phantom Spirit önerirdim. 5600 için aradaki 300TL 'i vermeye gerek yok zaten full load altında maksimum 70-75 görecek.
Bak ana mesajda ne soruyor?
"Arada ki 300 TL'lik farka değer mi? Sadece 1 boru farkları var."
Ben ne demişim?
"5600 için gerek yok"
Yani sen buradan "Hayır herhangi bir soğutucuya gerek yok soğutucu takma üstü bomboş kalsın cpu fan error vermesin diye de pwm'e kısa devre yaptır hatta CPU şekil dursun diye de üstüne hardal sosu dök üstüne de streç film ile yapıştır ki sabit kalsın" mı anladın?
Sabah ayrı akşam ayrı. Artık benden özel ders almak istiyorsan ücret talep edeceğim.
Hocam 100 Tl fazla verse deepcool 240 lık sıvı soğutma alabiliyor iyi soğutmamı bilmiyorumDeğer mi sorusuna gerek yok demek tam cevaplamıyor o soruyu. Çok iyi Türkçen varsa gerektiği gibi cevaplardın.
Bu kadar egolu biriyle tartışmakta pek zor oluyor. Ugrasip isin icine sos, hardalda katmışsın. Biraz güldürdü açıkçası.
Sabahki konuda da anlaman açısından bazı zorlukların aşılması gerekiyordu o sebepten ötürü uğraşmadım.
"Phantom Spirit'te alma, Peerless'te alma stok fanı da takma" diyen olmadı. Kendi kendine konuyu dağıtmaya devam ediyorsun.
Rica ediyorum, egoyu bir kenara bırak. Demediğim şeyleri demişim gibi gösterme. Yanlışlarını kabul et.
Burası forum ; sorunu çözmeye, öneri yapmaya, yardım etmeye çalışıyoruz.
Güzelce sormuştum neye gerek yok diye ama konu buralara kadar geldi maalesef.
Sonuç olarak bütçe dahilinde olduğu için Phantom alınabilir. Kasaniza da uyumlu.
Değil. Giriş seviyesi ileride sorun çıkarır. Derece olarakta Phantom'dan kötü performans gösterir.Hocam 100 Tl fazla verse deepcool 240 lık sıvı soğutma alabiliyor iyi soğutmamı bilmiyorum
Aslinda sadece Phantom desek daha dogru cunku ironik bir sekilde Frost'tan da iyi Phantom Spirit.Bütçesinde Phantom Spirit ile frost commander rakipsizdir.
Phantom Spirit alın keyfinize bakın.
Aslinda sadece Phantom desek daha dogru cunku ironik bir sekilde Frost'tan da iyi Phantom Spirit.
Aslinda sadece Phantom desek daha dogru cunku ironik bir sekilde Frost'tan da iyi Phantom Spirit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.