Termalright Phantom Spirit SE vs Thermalright Peerless Assassin SE

5600 için gerek yok. 7500F ile kullanıyorum stres testinde/renderda 75C oluyor maksimum.
Oyunlarda ise 60 civarında geziniyor. Peerless Assassin'in tipi daha iyi olduğu için onu tercih etmiştim fiyatları aynıyken.

5600 stok fanla kullanıyordum 95 96 görüyordum gerek var şu an kullandığım model ile 40 derece.

Gayet düzgün cevaplamışım anlama problemin olduğu için anlamamışsın. Ryzen 7 serisi bir CPU olsa 2C-3C kardır deyip Phantom Spirit önerirdim. 5600 için aradaki 300TL 'i vermeye gerek yok zaten full load altında maksimum 70-75 görecek.
Bak ana mesajda ne soruyor?
"Arada ki 300 TL'lik farka değer mi? Sadece 1 boru farkları var."

Ben ne demişim?
"5600 için gerek yok"

Yani sen buradan "Hayır herhangi bir soğutucuya gerek yok soğutucu takma üstü bomboş kalsın cpu fan error vermesin diye de pwm'e kısa devre yaptır hatta CPU şekil dursun diye de üstüne hardal sosu dök üstüne de streç film ile yapıştır ki sabit kalsın" mı anladın?

Sabah ayrı akşam ayrı. Artık benden özel ders almak istiyorsan ücret talep edeceğim.
Değer mi sorusuna gerek yok demek tam cevaplamıyor o soruyu. Çok iyi Türkçen varsa gerektiği gibi cevaplardın.

Bu kadar egolu biriyle tartışmakta pek zor oluyor. Ugrasip isin icine sos, hardalda katmışsın. Biraz güldürdü açıkçası.
Sabahki konuda da anlaman açısından bazı zorlukların aşılması gerekiyordu o sebepten ötürü uğraşmadım.

"Phantom Spirit'te alma, Peerless'te alma stok fanı da takma" diyen olmadı. Kendi kendine konuyu dağıtmaya devam ediyorsun.

Rica ediyorum, egoyu bir kenara bırak. Demediğim şeyleri demişim gibi gösterme. Yanlışlarını kabul et.

Burası forum ; sorunu çözmeye, öneri yapmaya, yardım etmeye çalışıyoruz.
Güzelce sormuştum neye gerek yok diye ama konu buralara kadar geldi maalesef.

Sonuç olarak bütçe dahilinde olduğu için Phantom alınabilir. Kasaniza da uyumlu.

Değer mi sorusuna gerek yok demek tam cevaplamıyor o soruyu. Çok iyi Türkçen varsa gerektiği gibi cevaplardın.

Bu kadar egolu biriyle tartışmakta pek zor oluyor. Ugrasip isin icine sos, hardalda katmışsın. Biraz güldürdü açıkçası.
Sabahki konuda da anlaman açısından bazı zorlukların aşılması gerekiyordu o sebepten ötürü uğraşmadım.

"Phantom Spirit'te alma, Peerless'te alma stok fanı da takma" diyen olmadı. Kendi kendine konuyu dağıtmaya devam ediyorsun.

Rica ediyorum, egoyu bir kenara bırak. Demediğim şeyleri demişim gibi gösterme. Yanlışlarını kabul et.

Burası forum ; sorunu çözmeye, öneri yapmaya, yardım etmeye çalışıyoruz.
Güzelce sormuştum neye gerek yok diye ama konu buralara kadar geldi maalesef.

Sonuç olarak bütçe dahilinde olduğu için Phantom alınabilir. Kasaniza da uyumlu.
Hocam 100 Tl fazla verse deepcool 240 lık sıvı soğutma alabiliyor iyi soğutmamı bilmiyorum

Aslinda sadece Phantom desek daha dogru cunku ironik bir sekilde Frost'tan da iyi Phantom Spirit.

Hatırladığım kadarı ile frost 2-3 derece daha iyiydi.

Ne kadar güvenilir bilemem ama böyle bir karşılaştırma var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslinda sadece Phantom desek daha dogru cunku ironik bir sekilde Frost'tan da iyi Phantom Spirit.

Merhaba. Ben beyaz bir kasa dizmek istediğim için pa 120 SE beyaz modelini 1600 liraya satın aldım. Sizce iade edip Phantom Spirit siyah almaya değecek bir fark var mı? Yani boş ver görünüşü performans farkı var arada spirit al der misiniz? Benim aldığım hem beyaz hem ARGB olduğu için Phantom Spirit siyahla aralarında 100 lira fark var sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı