CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Sistem yeni bitti, 2 gündür uğraşıyorum LCD ekran çalışıyor fakat 10 sn sonra bağlantı hata veriyor, geri geliyor. Sebebi nedir? ornek Dosya Ekleri resim_2024-07-06_190614616.png 2 MB · Görüntüleme: 110 resim_2024-07-06_190623250.png 689,2 KB · Görüntüleme: 111
Sistem yeni bitti, 2 gündür uğraşıyorum LCD ekran çalışıyor fakat 10 sn sonra bağlantı hata veriyor, geri geliyor. Sebebi nedir? ornek
Çözüm CrancyLynx 25 Ocak 2025 Hüseyyinn dedi: Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tahminimce anakartlarin AI yazılımları bozuyor. Ben format ile çözdüm sorunumu.
Hüseyyinn dedi: Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tahminimce anakartlarin AI yazılımları bozuyor. Ben format ile çözdüm sorunumu.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.418 Çözümler 955 6 Temmuz 2024 #31 CrancyLynx dedi: Windows ortamında uygulama ile yapılıyor, fakat uygulama olmadığında kendi GIF'i var aynı olay onda da var Genişletmek için tıkla... Sistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı? Artı 0 Eksi
CrancyLynx dedi: Windows ortamında uygulama ile yapılıyor, fakat uygulama olmadığında kendi GIF'i var aynı olay onda da var Genişletmek için tıkla... Sistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı?
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #32 Marix dedi: Bu ekrana yansıtma yaptığınızda sadece Windows ortamında mı çalışıyor, yoksa kendi kaydedip o şekildemi görüntü veriyor? Genişletmek için tıkla... kılavuzunda şöyle bişi var Marix dedi: Sistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı? Genişletmek için tıkla... tamam deneyelim Marix dedi: Sistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı? Genişletmek için tıkla... Denedim aynı devam Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bu ekrana yansıtma yaptığınızda sadece Windows ortamında mı çalışıyor, yoksa kendi kaydedip o şekildemi görüntü veriyor? Genişletmek için tıkla... kılavuzunda şöyle bişi var Marix dedi: Sistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı? Genişletmek için tıkla... tamam deneyelim Marix dedi: Sistemi açıp BIOS'a girip dener misin aynı kopma orada olacak mı? Genişletmek için tıkla... Denedim aynı devam
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.418 Çözümler 955 6 Temmuz 2024 #33 Burada önemli bir bilgi yok, programdan çıkmayın, bir sorun olursa LCD kablosunu çıkarıp geri takın diyor. CrancyLynx dedi: Kılavuzunda şöyle bir şey var Eki Görüntüle 2244097 Tamam deneyelim Denedim aynı devam Genişletmek için tıkla... Bu da yazılım sorunu olmadığını gösteriyor. Artı 0 Eksi
Burada önemli bir bilgi yok, programdan çıkmayın, bir sorun olursa LCD kablosunu çıkarıp geri takın diyor. CrancyLynx dedi: Kılavuzunda şöyle bir şey var Eki Görüntüle 2244097 Tamam deneyelim Denedim aynı devam Genişletmek için tıkla... Bu da yazılım sorunu olmadığını gösteriyor.
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #34 Marix dedi: Burada önemli bir bilgi yok, programdan çıkmayın, bir sorun olursa LCD kablosunu çıkarıp geri takın diyor. Bu da yazılım sorunu olmadığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Biosda şöyle bı ayar buldum bu ekran ile ilgili Dosya Ekleri 17202909150676322405700372016611.jpg 263,9 KB · Görüntüleme: 57 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Burada önemli bir bilgi yok, programdan çıkmayın, bir sorun olursa LCD kablosunu çıkarıp geri takın diyor. Bu da yazılım sorunu olmadığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Biosda şöyle bı ayar buldum bu ekran ile ilgili
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.418 Çözümler 955 6 Temmuz 2024 #35 Değiştirip deneyin ama sorunla pek alakalı değil. Artı 0 Eksi
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #36 Marix dedi: Değiştirip deneyin ama sorunla pek alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Ne olarak değiştireceğim ki bencede bunla alakalı değil Marix dedi: Değiştirip deneyin ama sorunla pek alakalı değil. Genişletmek için tıkla... bağlantı hakkında şöyle bi pdf var file:///D:/Program%20Files%20(x86)/TRCCCAPEN/Connect.pdf Son düzenleme: 6 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Değiştirip deneyin ama sorunla pek alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Ne olarak değiştireceğim ki bencede bunla alakalı değil Marix dedi: Değiştirip deneyin ama sorunla pek alakalı değil. Genişletmek için tıkla... bağlantı hakkında şöyle bi pdf var file:///D:/Program%20Files%20(x86)/TRCCCAPEN/Connect.pdf
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.418 Çözümler 955 6 Temmuz 2024 #37 Bağlantıda bir sorun olamaz, bildiğimiz basit USB bağlantısı. Artı 0 Eksi
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #38 Marix dedi: Bağlantıda bir sorun olamaz, bildiğimiz basit USB bağlantısı. Genişletmek için tıkla... yav gif geliyor az kalıyor sonra gidiyor ne sebep olabilir ki buna anlamadım gitti Marix dedi: Bağlantıda bir sorun olamaz, bildiğimiz basit USB bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Anakarttaki bağlantıyı söküp yanındakine takınca sorun olmuyor ama PC aç kapa olunca aynı şekil devam ediyor Son düzenleme: 6 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Bağlantıda bir sorun olamaz, bildiğimiz basit USB bağlantısı. Genişletmek için tıkla... yav gif geliyor az kalıyor sonra gidiyor ne sebep olabilir ki buna anlamadım gitti Marix dedi: Bağlantıda bir sorun olamaz, bildiğimiz basit USB bağlantısı. Genişletmek için tıkla... Anakarttaki bağlantıyı söküp yanındakine takınca sorun olmuyor ama PC aç kapa olunca aynı şekil devam ediyor
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.418 Çözümler 955 6 Temmuz 2024 #39 BIOS'da ErP açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS CrancyLynx Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #40 Marix dedi: BIOS'da ErP açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bakmam lazım Artı 0 Eksi