CrancyLynx
Decapat
Daha fazla
Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum.
Konuyu en az 3 kere okudum söylediklerimi göremedim
Edit pc yeniden başlayınca yine yapıyor sorunu pcyi komple kapatıp açmak lazım anlaşılan olmamışKonuyu en az 3 kere okudum söylediklerimi göremedim
Konuyu en az 3 kere okudum söylediklerimi göremedim
Edit PC yeniden başlayınca yine yapıyor sorunu PC'yi komple kapatıp açmak lazım anlaşılan olmamış![]()
Aynı şekil bende anakart soketini tak çıkar yapınca düzeliyordu restart atınca başlıyordu.
Bende de aynı şekilde sorun var. Fotoğraf veya GIF ayarlıyorum, bilgisayarı kapat aç yaptığımda görüntü kayboluyor. Bağlantı kopuyor. Yazılımsal mıdır acaba? TRCC uygulamasını da güncel kullandığımı bilmiyorum.
Hocam tahminimce anakartlarin AI yazılımları bozuyor. Ben format ile çözdüm sorunumu.
Yok hocam kullanmıyorum. Geçenlerde aynı sorunu tekrar yaşadım. Sorunu su şekil çözdüm. Aygıt yöneticisi diskler xrail USB ( ekranın) cihazı kaldır sürücüleri sil yapıyorsun. Trcc girince tekrar kuruyor. Sonr çalıştı işteMerhaba. Aynı sorun bende de var format sonrası AI Suite yüklemediniz sanırım. Armony crate kullanıyor musunuz peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.