Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hocam bu attığınız model de 154mm zaten çift fanlılardan aşağı kalır bir yanı yok yükseklik olurak.Kasa 155mm'ye kadar destekliyorsa çift fanlı almayın soğutucuyu. Keza tek fanlı modeller de hayli işinizi görür.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C modeline bakın derim.
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Evet ben de tam olarak anlayamadım, modeller farklı ama aynı fiyata çift fanlı da var.Hocam bu attığınız model de 154mm zaten çift fanlılardan aşağı kalır bir yanı yok yükseklik olurak.
Kasa 155mm'ye kadar destekliyorsa çift fanlı almayın soğutucuyu. Keza tek fanlı modeller de hayli işinizi görür.
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C modeline bakın derim.
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Bu gayet iyi hocam
Duzeltme: Kasaniz 155 destekliyorsa bu sigar galiba 154 cm yaziyor ucu ucuna sigar
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Çift fanlı modellerde en ön fan belleklerin üzerine geldiği için o fanı 4-5mm kadar kaldırmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ryzen 5600 için bu kadar büyük bir soğutucuya gerek yok.Evet ben de tam olarak anlayamadım, modeller farklı ama aynı fiyata çift fanlı da var.
Çift fanlı modellerde en ön fan belleklerin üzerine geldiği için o fanı 4-5mm kadar kaldırmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ryzen 5600 için bu kadar büyük bir soğutucuya gerek yok.
Bu dediğimi dikkate alarak karar verin. Kasanızın da maksimum desteği 155mm yani biraz sınırda kalıyor gibi.
Çift fanlı bir modelde, fanlardan birisi çıkartılabilir mi?
Çıkartılır. Ama daha kötü hale gelir, tek fanlı olan daha iyi seçenek olur.Çift fanlı bir modelde, fanlardan birisi çıkartılabilir mi?
Bu bütçemi biraz aşıyor, aynı fiyat ve eğer aynı performansta ise ekstra bir fana neden hayır diyeyim ki kasaya takarım diye söyledim.Hocam cikartirsiniz ama cift fanli almanizin ne anlami kalir o zaman, hiç efektif bir sogutma olmaz. Kasaniz 240mm sivi sogutma destekliyorsa sivi sogutma alin.