sadece1eren
Hectopat
Thermalright peerless Assassin 120 SE ARGB alınca bu termal macun geldi. Ekstra olarak termal macun almama gerek var mı? Kalitesi nasıldır bu macunun?
Kaliteli bir macun. Örnek olması açısından iletkenlik olarak Arctic MX-4'den daha iyi kağıt üstünde.
Bende de aynı işlemci var mx6 kullandım 360 sıvı soğutma ile cinebanch multi testte 80 dereceye çıkıyor. thermalright am5 kit almıştım yanında TF7 macun geldi onu mu süreyim hangisi daha iyi şimdi anlamadım. 76 derece görmeniz tf7 ile ise çok iyi çünküMX-6 kullanıyorum lakin bu markanın AM5 için güvenlik kitini alınca yanında gelen termal macun buydu ve denemek istedim.
Eki Görüntüle 2326094
Genel olarak memnun kaldım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, MX-6 ile arasında 2-3 derece fark olur.
Bu göreceli bir fark ve braketin de etkisi var lakin ortalama 2 derece fark oldu, TF7 iyi bir macun ama MX-6'yı da öneririm kötü bir macun değil gayet iyi.Bende de aynı işlemci var mx6 kullandım 360 sıvı soğutma ile cinebanch multi testte 80 dereceye çıkıyor. thermalright am5 kit almıştım yanında TF7 macun geldi onu mu süreyim hangisi daha iyi şimdi anlamadım. 76 derece görmeniz tf7 ile ise çok iyi çünkü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.