Thermalright Warframe frozen 360 alınır mı?

Merhaba Thermalright Warframe frozen 360 LCD ekranlı sıvı soğutma iyi midir? R7 9700X ya da R9 9900X işlemci alacağım. Rahat soğutur mu? Veya Max 5 6 k bandına, ekranlı olursa güzel olur, sıvı soğutma önerir misiniz? Bu iyi derseniz alacağım, beğendim çünkü Thermalright'ı.

Merhaba Thermalright Warframe frozen 360 LCD ekranlı sıvı soğutma iyi midir? R7 9700X ya da R9 9900X işlemci alacağım. Rahat soğutur mu? Veya Max 5 6 k bandına, ekranlı olursa güzel olur, sıvı soğutma önerir misiniz? Bu iyi derseniz alacağım, beğendim çünkü Thermalright'ı.

Ekran takintiniz yoksa bu muthis sogutucudur

i9 14900KF gibi manyak isinan guclu bir islemciyi bile %100 yuk altinda 81 derece de tutuyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gayet iyidir. incelemesi şurada var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aldınız mı hocam ? Aldıysanız tavsiye eder misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı