Çözüldü Thermaltake Commander G33 kasa ışıkları nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SwonKy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600X / ASUS TUF GAMING B550M-PLUS 4600MHz(OC) / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB /GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz CL18 DDR4 / SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2 SSD / Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
Kasam Thermaltake Commander g33. fan ışıklarını nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kontrolcü bu ve gördüğünüz gibi reset switch kablosu kontrolcüye bağlanmış Led switch ile beraber. Yani bilgisayarda RGB tuşuna bastığınızda efektlerinin değişmesi gerekir.
Reset tuşuna bağlanmış olmalı kontrolcünüz. Resete basınız.
Uygulaması varmış galiba hocam. İndirdim. Böyle bir yazı var. Ne yapmalıyım?
1688977863252.png

Fanlarınızda kontrolcü var mı? Ya da anakartınızda ARGB header var mı?
İtopyadan hazır sistem almıştım. Var mı bilmiyorum. Varsa nerededir?

İmzanızdaki anakartı kullanıyor iseniz anakartta 3 pin ARGB header var. Asus Aura yükleyip fanların rengini değiştirebilirsiniz. Kontrolcüye ihtiyacınız yok. 👍
Şu an yapmaya çalıştığım sistemdeki anakart o değil. Asus B550m-c/csm bu sistemin anakartı.

Kasanızın I/O kısmına baktım da power tuşunun yanında RGB butonu var. Ona bastığınızda fan renklerinin değişmesi gerekiyor.
Hiçbir şey olmuyor hocam o tuşa basınca. Reset tuşuna 3 saniye basılı tutunca da fan ışıkları kapanıyor.

Öyleyse reset tuşuna basınca efektlerin değişmesi gerekir hocam. Kasanızın temperli olmayan sağ kapağını açın. Kontrolcü var mı kontrol ediniz. Kontrolcü yoksa fan kabloları doğrudan reset tuşuna mı bağlanmış bir bakınız. Tekrar haber verin. Fanlarınızın ARGB ise ki stok halde ARGB olduğu görülüyor reset tuşuna basınca modlarının değişmesi gerekir. Değişmiyorsa fanlarınız FRGB yani sabit renk olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı