Thermaltake Core V31 ve Cooler Master Hyper T4 Uyumu

benisec_benisec

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Intel i5 6600K işlemcime soğutucu olarak Cooler Master Hyper T4 üzerinde karar kıldım fakat uyum konusunda yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

Şimdi durum şöyle;

Resmi sitelerden aldığım ölçüler sonucu kasamın maksimum işlemci soğutucu desteği tam olarak 155mm olarak gözüküyor. Bu soğutucunun boyutları ise tam olarak 128 x 44 x 152.3mm.

Sizce ucu ucuna mı sığar yoksa herhangi bir sıkıntı çekmeden bu ürünü kasamda kullanabilir miyim?

Ayrıca biraz fazla detay olacak ama kasanın desteklediği 155mm uzunluk anakartın üzerinden kasa kapağına kadarki mesafe olarak mı hesaplanıyor yoksa anakart ve stand-off vidalar olmadan arka plakadan ön plakaya boydan boya olarak mı hesaplanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Corsair 100R ile birlikte kullanıyorum kasanın desteği 150mm, hiç bir problem yok. TT Core V31'e de sığıcağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim bunu dikkate alacağım.

Tam olarak yaptığım ölçümün sonuçları şöyle;

Standoff vidaların baş kısmından kasanın bitimine kadarki genişlik tam olarak 175mm. Bu da demek oluyor ki rahatça sığabilir 155mm boyutunda bir soğutucu. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı