Thermaltake Litepower 650W PSU nasıldır?

Zaten bi hatadan dolayı bu psu'yu satın aldım ve iade etme şansım çok düşük o yüzden 80+ sertifikası olmadığı içinde şuan çok korkuyorum sizce napmalıyım?

Zaten bi hatadan dolayı bu psu'yu satın aldım ve iade etme şansım çok düşük o yüzden 80+ sertifikası olmadığı içinde şuan çok korkuyorum sizce napmalıyım?
Sertifikası olmaması PSU güvenilirliği ile ilgili değil yani bir şey ifade etmiyor. Verimlilik ile ilgili yani PSU'nuzun sertifikası varsa prizden daha az güç çeker ve faturanız daha az gelir e tabii daha az güç de daha az ısı demek. Sertifikasızsa PSU prizden dengesiz güç çeker ve bu ısı ve eksta fatura olarak size yansır ama PC'nizi patlatacak, zarar verecek bir şey değil. İade etme şansınız yoksa sağlık olsun şimdilik kullanırsınız.

Sertifikası olmaması PSU güvenilirliği ile ilgili değil yani bir şey ifade etmiyor. Verimlilik ile ilgili yani PSU'nuzun sertifikası varsa prizden daha az güç çeker ve faturanız daha az gelir e tabii daha az güç de daha az ısı demek. Sertifikasızsa PSU prizden dengesiz güç çeker ve bu ısı ve ekstra fatura olarak size yansır ama PC'nizi patlatacak, zarar verecek bir şey değil. İade etme şansınız yoksa sağlık olsun şimdilik kullanırsınız.

Kesin bir şey olmayacağından eminiz yani değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
80+ sertifikasının sistemi yakmayla herhangi bir bağlantısı yoktur.
Vardır. 80+ gereksiz yere enerji çekilmesini önler. Sertifikasız PSU'larda gereksiz enerji çekilir, bu enerji de ısıya dönüşür. Zaten @fushigurotoji yazmış, görmemişim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı