Thermaltake Litepower RGB 650W PSU ses sorunu

Görkem Onfroy

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar herkese. 1 yıl önce Vatan'dan bir sistem topladım. Şu zamana kadar normaldir diye düşündüm ama izlenimlerime göre kimsenin bilgisayarından ses duyulmuyor. İlk önce kasamdan geliyor sanıyordum ama PSU'dan gelen bir ses var. Fan sesi tahminimce. Sırf bu yüzden masanın üzerine koyamıyorum bilgisayarımı. Oyun dışında çok ses olmasa da oyuna girince kulaklık ile duyulmasa bile çıplak kulakla gerçekten rahatsız eden bir gürültü var. Bu normal mi? Vatana götürsem garantiye yollatıp değişim sağlama şansım var mı?

Garantisi varsa gönderin hocam.

Korona olayları bittiğinde ilk işim bu olacak. Maalesef 19 yaşında olmadığım için sokağa çıkmam çok kısıtlı. Ailem de bu olaylarla uğraşmayı pek sevmiyor. Direk kasayı mı götüreyim yoksa PSU'yu sökeyim mi?
Garantisi varsa gönderin hocam.
Garanti belgesi duruyor 1 senesi daha var

Korona olayları bittiğinde ilk işim bu olacak. Maalesef 19 yaşında olmadığım için sokağa çıkmam çok kısıtlı. Ailem de bu olaylarla uğraşmayı pek sevmiyor. Direk kasayı mı götüreyim yoksa PSU'yu sökeyim mi?

Garanti belgesi duruyor 1 senesi daha var
Kutulayıp faturasıyla beraber götürün, kasayı boşuna taşımaya gerek yok.

Hocam sistemi vatan topladıysa kasayı götür.

Kutulayıp faturasıyla beraber götürün, kasayı boşuna taşımaya gerek yok.
Tamamdır inşallah bir an önce biter şu virüs. Umarım direk değişim sağlanır. İşin bir komik tarafı da var. Geçen yıl Haziran'da sistemi aldım eve getirdim kurdum. Oyuna girdim bir baktım PSU'da coil whine sesi var. Kasayı götürdüm sesin nerede olduğunu bilmeden. PSU değiştirildi coil whine gitti ama bu sefer de buna denk gelmişim. :D
Hocam sistemi vatan topladıysa kasayı götür.
evet Vatan topladı

Vatan
Tamamdır inşallah bir an önce biter şu virüs. Umarım direk değişim sağlanır. İşin bir komik tarafı da var. Geçen yıl Haziran'da sistemi aldım eve getirdim kurdum. Oyuna girdim bir baktım PSU'da coil whine sesi var. Kasayı götürdüm sesin nerede olduğunu bilmeden. PSU değiştirildi coil whine gitti ama bu sefer de buna denk gelmişim. :D

evet Vatan topladı
Benim FSP PSU'da da tıngırtı sesi var traktör gibi çalışıyor, garantiye yollayacağım :D

Vatan

Benim FSP PSU'da da tıngırtı sesi var traktör gibi çalışıyor, garantiye yollayacağım :D
Valla benim acayip moralim bozuldu ya. Ne zaman götüreceğim bile belli değil. Keşke daha önceden farketseydim. Umarım otobüse binmemiz serbest hale gelir yakın zamanda.

Valla benim acayip moralim bozuldu ya. Ne zaman götüreceğim bile belli değil. Keşke daha önceden farketseydim. Umarım otobüse binmemiz serbest hale gelir yakın zamanda.
Benim de sinirim bozulmuştu baya fakat ben kargo ile yollayacağım; senin işin biraz daha zor, hatta tehlikeli 😱 :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı