Thermaltake S250TG alınır mı?

servnnz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Thermaltake'in S250tg modeli kasasını istiyorum, 7200 TL ve 750W PSU'su var, sizce bu fiyata değer mi, tek şüphem içindeki PSU (4070 7600 toplayacağım, onun için havalandırma iyi bir kasa istiyorum, hem 4 fanli hem onu mesh, sizce iyi bir kasa mı?).

Benim bir arkadaşım RTX 4070 ve AMD 7 7600 kullanıyor ve kasası MSI MAG Forge 650W modeli ona yetiyor 750 hayliyle yeter

Benim bir arkadaşım RTX 4070 ve AMD 7 7600 kullanıyor ve kasası MSI MAG Forge 650W modeli ona yetiyor 750 hayliyle yeter
yok hocam 650w kesinlikle yeter ben ilerde belki degistirirm diye rahwt etmek istedim benim dediğim psu dandik midir cool whine falan çıkartır mi diye bi sormak istemistim teşekkürler

O fiyat o kasa + psu kombosuna verilmez çok pahalı. Eğer ki tipi için alıyorsanız bir lafım yok ancak çok daha iyi psu ve kasa hali alınabilir o fiyata.

Mesela,

Psu: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD PCIe 5.0 Full Moduler ATX Güç Kaynağı (RJ-0R30B00007) | Teknobiyotik

Kasa: tercihen önü full mesh 4 fanlı herhangi tipi hoşunuza giden 2500-3000 tl bandında bir kasa.

Bu ikisi toplamı hemen hemen 7-7.2k gibi birşey tutuyor her türlü çok daha iyi ve ileriye dönük olmuş olur. (Eklemeden geçmeyeyim psu pcie 5.0 yani tek kablo ile görüntü kirliliği olmadan 600W da verebiliyor)

Son düzenleme:
tipi fln çok hoşuma gitti ve 850w abartı kaçar o kadar yukseltme hiçbir şekilde yapamam yani

O zaman 750W daha iyi bir psu seçip daha yakışıklı bir kasa seçin, o kasa psu ya o paralar verilmez.
750w lik modüler bir psu ve msi mag pano m100r pz white alicam ve sence tek tek indirimli parça alıp toplamak mi yoksa en yakın vatana falan gidip direk 60 65 bine toplamak mi

KYBER PSU ile geliyor diye biliyorum. Göz atın derim.

750w lik modüler bir psu ve msi mag pano m100r pz white alicam ve sence tek tek indirimli parça alıp toplamak mi yoksa en yakın vatana falan gidip direk 60 65 bine toplamak mi
Teker teker kendin topla indirim bekle, yoksa vatan veyahut onun gibi pc toplama yerleri çoğu zaman istediğin parçaları alamıyorsun ve hiç istemediğin fiyatları ödüyorsun. Buna gerek yok.

İstersen her ay birer parça birer parça al istersen de hepsini birlikte taksitli al. Sana kalmış.

Toplatma konusu da ister kendin topla istersen de bi bilgisayarcıda 200-300 liraya toplattır.

Hocam bu psu da heryerde gen 5 full modüler olarak geçiyor ama net bir fotoğraf bulamadım bende, varmı net düzgün bir incelemesi falan.

Hocam modüler değil diye biliyorum, aslında orta segment bir CWT psu fakat fiyat performans olarak kasayla birlikte bu fiyata gelmesi sıfırdan sistem toplarken bayağı iş görür diye düşünüyorum. Fanları biraz sesli çalışıyor diye duymuştum. İnceleme olarak yabancı kaynaklardan görüp aklımda kalanlardan hatırladıklarım var Türkçe inceleme bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…