Thermaltake S250TG alınır mı?

Hocam modüler değil diye biliyorum, aslında orta segment bir CWT psu fakat fiyat performans olarak kasayla birlikte bu fiyata gelmesi sıfırdan sistem toplarken bayağı iş görür diye düşünüyorum. Fanları biraz sesli çalışıyor diye duymuştum. İnceleme olarak yabancı kaynaklardan görüp aklımda kalanlardan hatırladıklarım var :) Türkçe inceleme bulamadım.
Çok saolun hocam ben halen daha modüler zannediyordum modeli :D

Dediğiniz gibi f/p açısından kasa ile beraber fiyatı iyi görünüyor.

Teker teker kendin topla indirim bekle, yoksa vatan veyahut onun gibi pc toplama yerleri çoğu zaman istediğin parçaları alamıyorsun ve hiç istemediğin fiyatları ödüyorsun. Buna gerek yok.

İstersen her ay birer parça birer parça al istersen de hepsini birlikte taksitli al. Sana kalmış.

Toplatma konusu da ister kendin topla istersen de bi bilgisayarcıda 200-300 liraya toplattır.

Hocam bu psu da heryerde gen 5 full modüler olarak geçiyor ama net bir fotoğraf bulamadım bende, varmı net düzgün bir incelemesi falan.
vatana mediamarkta falan versek ucuz fiyata toplar mi etrafta çok adam akıllı bilgisayarcı yok

vatana mediamarkta falan versek ucuz fiyata toplar mi etrafta çok adam akıllı bilgisayarcı yok
Vatanda zannedersem 3 veya üzeri parça alışverişinde toplama yapıyorlar. netleştirip denenebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı