ÇözenAdam
Hectopat
Evet arkadaşlar bu okuduğunuz PSU yüzünden 2 hafta yeni topladığım bilgisayarımı kullanamadım. Peki neden? Çok basit fan sesi... Peki ne yaptım? Vatan mağazasından almıştım ve dedim iade edebilir miyim dedim çünkü 12-13 gün olmuştu. Paketi zararsızdı. Ne oldu peki? Tabii ki kabul etmediler dolayısıyla vektron elektriğe yani servise gönderttiler. Her iki firma ile bir köprü misali sürekli iletişimde kaldım. 2 günde bir arıyordum bilgi almak için. Her neyse 1 hafta sonra aradım dedim gönderdiniz mi? Evet dediler. Dedim ben parça değişimi istemiyordum. Parça değişmediniz değil mi çünkü ürün 13 günlük dedim. Hemen sordu arkadaş ve teknisyen arkadaş fanı değiştirmiş ve geri kargolamış. Dedim napıcaz şimdi. Dediler geri yollatın bize hemen dediler. Tamam dedim. Vatan ile konuştum dediler biz zaten kabul etmeyiz geri göndeririz dediler. Ürün geldi peki nereye geldi? Yanlış mağazaya göndermişler. O mağaza diğerine yolladı falan. Sonra dedim yolladınız mı asıl mağazaya? Daha değil dedi yarın falan yola çıkar. Tamam dedim. Yolladılar sonra serviste muhattap olduğum müjdat abim hemen vardığı gibi değiştirdi sıfıryla ve yolladı. Ben teslim aldım ürünü tabii artık 1 buçuk haftayı aşıyordu PSU olmadan geçirdiğim süre. Aldım yenisini taktım yine aynı sıkıntı pırır ses yapıyor. Hemen aradım vektron elektroniği.
Dedim Müjdat abiye
Ne aynı sıkıntı var dedim. Dedi fanı durdurup bir baksana dedi fana bir kalem sıkıştır birkaç saniye bak bakalım kesilecek mi ses? Yaptım ve ses kesildi. Dedi istersen iade alayım istersen Cooler Master 650W bir PSU var dedi onla değiştireyim sana uygunsa. Bende biraz baktıktan sonra o güç kaynaklarına dedim müjdat abi iade edeyim ben bunu. Tamam dedi sen bana yolla ben hemen iadesini alırım ben dedi. Teşekkür ettim ve telefonu kapadım. Değişim ürünü eline vardığı gibi müjdat abi iade mailini Vatan'a attı fakat tabii Vatan'ın sistemi yavaş işldiği için 2-3 gün sonra naca iade işlemlerini başlatabildim. Bende iade mailini yolladıgı an vektron elektronik başka yerden sipariş ettim başka güç kayanağı. Sonuç olarak buradan Müjdat abi olmasa işlemim çok daha uzun olabilirdi. Tanıdığım kullanıyordu bu PSU o yüzden aldım fakat anladığım zaten Thermaltake PSU'lar önerilmiyor. Aynı sıkıntı onlarda da var fakat ben biraz takıntılı olduğum ve sessiz bir ortamda bulunduğum için anlaşılırdı yüksüz durumlarda bile gayet duyuluyordu. Bir daha Thermaltake kullanmam kullandırtmam.
Dedim Müjdat abiye
Ne aynı sıkıntı var dedim. Dedi fanı durdurup bir baksana dedi fana bir kalem sıkıştır birkaç saniye bak bakalım kesilecek mi ses? Yaptım ve ses kesildi. Dedi istersen iade alayım istersen Cooler Master 650W bir PSU var dedi onla değiştireyim sana uygunsa. Bende biraz baktıktan sonra o güç kaynaklarına dedim müjdat abi iade edeyim ben bunu. Tamam dedi sen bana yolla ben hemen iadesini alırım ben dedi. Teşekkür ettim ve telefonu kapadım. Değişim ürünü eline vardığı gibi müjdat abi iade mailini Vatan'a attı fakat tabii Vatan'ın sistemi yavaş işldiği için 2-3 gün sonra naca iade işlemlerini başlatabildim. Bende iade mailini yolladıgı an vektron elektronik başka yerden sipariş ettim başka güç kayanağı. Sonuç olarak buradan Müjdat abi olmasa işlemim çok daha uzun olabilirdi. Tanıdığım kullanıyordu bu PSU o yüzden aldım fakat anladığım zaten Thermaltake PSU'lar önerilmiyor. Aynı sıkıntı onlarda da var fakat ben biraz takıntılı olduğum ve sessiz bir ortamda bulunduğum için anlaşılırdı yüksüz durumlarda bile gayet duyuluyordu. Bir daha Thermaltake kullanmam kullandırtmam.