Thermaltake Smart Pro 850W RGB PSU nasıldır?

Shady713

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Corsair CMX 850 güç kaynağım arıza yaptı ve değişime gitti. Ama hiç beklemediğim bir şekilde Thermaltake Smart Pro 850W RGB ile değişim yapıldı. Kutu jiletinsiz ve kullanılmış gibi duruyor. İçinden kablolar normal lastiklenmiş sadece yani kutu sıfır ürün gibi gelmedi ama cihaz sıfır gibi duruyor. Aradım sordum elimde bu vardı gönderdim dediler ama kafam karıştı. Cihaz şu anda benim cihazla aynı fiyatlarda ama aldığım tarihlerde Corsair 850W PSU 525 ₺ gibi fiyattı.

Acaba geri verip para iadesi mi yapmalıyım yoksa cihaz iyi midir? Hakkında ne biliyorsunuz? Açıkcası iade yapsam ne alacağımı da bilmiyorum.

Sistem özelliklerim:
  • MSI GeForce GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
  • MSI Z170A GAMING M9 ACK Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C) HDMI&DP Anakart
  • COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 120 SIVI SOĞUTMA
  • Kingston HyperX Fury 2x8GB
  • Samsung 500GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
  • Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 14nm İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
CMX mi? CX 850M olmasın? Smart Pro'nun fiyatına baktım ve korkunç! Bedava geldiyse kalsın. Kalitesiz değil ama hayal kırıklığı öyle diyeyim. Az daha verip daha kaliteli modellere yönelirdim. Hatta az daha vermeme gerek bile yok, o fiyatta çok daha kaliteli alternatifleri mevcut zaten. CX serisi f/p olarak daha iyi bir tercih olurdu. Bu kalsın, problem değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı