Thermaltake Smart RGB 600W alınır mı?

Selamlar
Thermaltake kasa ve PSU olarak çok kaliteli ürünler ortaya çıkartıyor, kesinlikle markadan şüpheniz olmasın Thermaltake Lite Power 600W PSU kullanıcısıyım80 Plus aktif PFC özelliğide olan bir PSU çok memnumun Coil Whine sorunuda yok. Gönül rahatlığı ile Thermaltake markasını tercih edebilirsiniz.

Tavsiye etmem uzak durun. CW kronik sorunlu bir model CoolerMaster MasterWatt serisine yönelin. Şuan 700W lık modelini kullanıyorum cidden aşırı berbat parana yazık. Aşırı derecede Coil Whine var boşta bile ve çok fazla geliyor. Şuan serviste ama bu modeli kullanan coğu kişi CW sorunu yaşıyor. Sonradan başınız ağrır.
Malzeme kalitesi güzel ama CW sorunu için değmez. Ve duyulmayacak gibi değil.
Ayrıca fanı ağır oyunlarda çok ses çıkartıyor.

Neden almamalı bir bilginiz var mı?
Tavsiye etmem uzak durun. CW kronik sorunlu bir model CoolerMaster MasterWatt serisine yönelin. Şuan 700W lık modelini kullanıyorum cidden aşırı berbat parana yazık. Aşırı derecede Coil Whine var boşta bile ve çok fazla geliyor. Şuan serviste ama bu modeli kullanan coğu kişi CW sorunu yaşıyor. Sonradan başınız ağrır.
Malzeme kalitesi güzel ama CW sorunu için değmez. Ve duyulmayacak gibi değil.
Ayrıca fanı ağır oyunlarda çok ses çıkartıyor.

Ben kullanıyorum neredeyse 1.5 sene olacak. Çok şükür en ufak sorunla karşılaşmadım. Ayrıca arkadaşıma da aldırdım. O da sorunsuz kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı