Thermaltake Smart RGB 600W alınır mı?

Tabiki her markada problem olabilir, ama benim kullandığım 5.PSU oluyor Thermaltake markasının hiçbir problem Coil Whine sorunuyla karşılaşmadım.

Cooler Master'dan bahsediyor o arkadaş, ben Thermaltake diyorum hiçbir sorunu göstermeden yorum yapmadan alınmamalı diyorsunuz.
Kullanıyorum diyorum şuanda. Tecrubem var yani.
1) PSU'dan gelen ciyaklama sesi neden olabilir? - Technopat Sosyal
2) PSU ses yüzünden servise verilmeli mi? - Technopat Sosyal
3) Thermaltake psu arızası
4) Thermaltake psu fan ve cızırtı sorunu

Kullanıyorum diyorum şuanda. Tecrubem var yani.
1) PSU'dan gelen ciyaklama sesi neden olabilir? - Technopat Sosyal
2) PSU ses yüzünden servise verilmeli mi? - Technopat Sosyal
3) Thermaltake psu arızası

özür dilerim mesajı yanlış anladım :)

Ayrıca bu PSU yu 4 kez kullanmış bir arkadaşın mesajından alıntı yapıyorum.
Kesinlikle alınmaz!
Tabii ki bu Smart RGB modeli alınmaz, bu modelde ben 4 kez CW yaşadım.
4 kez garantiye göndermiş ve hep aynı sorun. Yani kimse gelip Smart RGB serisini savunmasin.
@Tortue hocam adınızı etiketleyebilsem gelip tecrübelerinizi paylaşmanızı isteyeceğimde isminiz çok zor ya. :D

Son düzenleme:
Neden almamalı bir bilginiz var mı?

Emirizmir nickli arkadaş benim yerime cevap vermiş ama ben de söyleyeyim yani piyasaya kasa ve PSU anlamında baktığımzda 3 tane kendini gösteren marka var Corsair, Cooler Master ve Thermaltake teker teker bunları kullanıcı yorumları kapsamında incelediğimizde Corsair'i begenmeyen %10'lık bir kısım var Cooler Master'ı begenmeyen %25'lik bir kısım var ve Thermaltake markası tamamen risk çünkü bir başkasına çok iyi çıkan şey size çok kötü çıkabiliyor vb. olaylar ayrıca teknik detayları konu içine kattığımızda Thermaltake yine 3. sırada o yüzden PSU veya kasa alacak birinin Cooler Master ve Corsair arasında git gel yapması daha iyi olur.

Aga biraz Corsair veya Cooler Master al. Bence Corsair al.

Son düzenleme:
Kesinlikle aldanmayın RGB'ye. RGB kadar başlarına taş düşsün, arı gibi bunu dinliyorum evde.
Hocam bu arada en sonunda benimkide arıya bağladı bi uçmadığı kaldı yani. Boşa bile zzz sesi çıkartıyor ama tüm odada yankılanıyor en sonunda servise verdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı