Thermaltake Soprano ve M5A97 R2.0 Montaj

Surrealist Kasap

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Yardımlarınızla bir kasa topluyorum. Recep bey'in montaj videoları oldukça bilgilendirici. Montajı bu videolar yardımıyla yapıcam. Fakat elimde bir Thermaltake Soprano kasa var ve bunu sizin tabirle bakkaldan aldım. Dolayısıyla içinde vida falan yok. Sanırım anakartı kasaya sabitlemek için o vidalara ihtiyaç var. Hangi vidalar lazımsa söylerseniz çok iyi olur. Anakart M5A97 R2.0. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Yardımlarınızla bir kasa topluyorum. Recep bey'in montaj videoları oldukça bilgilendirici. Montajı bu videolar yardımıyla yapıcam. Fakat elimde bir Thermaltake Soprano kasa var ve bunu sizin tabirle bakkaldan aldım. Dolayısıyla içinde vida falan yok. Sanırım anakartı kasaya sabitlemek için o vidalara ihtiyaç var. Hangi vidalar lazımsa söylerseniz çok iyi olur. Anakart M5A97 R2.0. Şimdiden teşekkürler.

Kasalarda iki tip vida kullanılır. İlki altıgen başlı kalın, diğeri ise yuvalar başlı ve ince. Kasayı aldığın yerden temin edebilirsin.

Temin edemem hocam. O arkadaş bana 2. El parça satmaya kalktı. Alıcam malıcam dedim ayrıldım. Bir daha da uğramadım. Parçaları ordan almadığımı öğrenirse ayıp olur. Bir teknoloji mağazasında temin edilemez mi ?

Temin edemem hocam. O arkadaş bana 2. El parça satmaya kalktı. Alıcam malıcam dedim ayrıldım. Bir daha da uğramadım. Parçaları ordan almadığımı öğrenirse ayıp olur. Bir teknoloji mağazasında temin edilemez mi ?

Herhangi bir bilgisayarcıdan temin edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı