Gigabyte 2K IPS 240 Hz monitör 260 Hz'e boostlanırsa bir şey olur mu?

Schrader

Centipat
Monitörüm Gigabyte 2K IPS panel 240 Hz bir monitör. Tuşlarından ayarlarında gezdiğimde OC ayarı gördüm, 20 Hz daha ekleyerek 240 Hz'yi 260'a çıkarttığını söylüyor. Gerçekten de seçince ayarlarda 260 Hz seçeneği çıktı. FPS oyunlarında (CS2-Valorant vb.) bu açılmalı mı, açılırsa faydası olur mu ve monitöre ne gibi zararları olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörüm Gigabyte 2K IPS panel 240 Hz bir monitör. Tuşlarından ayarlarında gezdiğimde OC ayarı gördüm, 20 Hz daha ekleyerek 240 Hz'yi 260'a çıkarttığını söylüyor. Gerçekten de seçince ayarlarda 260 Hz seçeneği çıktı. FPS oyunlarında (CS2-Valorant vb.) bu açılmalı mı, açılırsa faydası olur mu ve monitöre ne gibi zararları olabilir?
Monitöre zarar verir. 20Hz gibi bir darkı hissedemezsiniz.

Monitörüm Gigabyte 2K IPS panel 240 Hz bir monitör. Tuşlarından ayarlarında gezdiğimde OC ayarı gördüm, 20 Hz daha ekleyerek 240 Hz'yi 260'a çıkarttığını söylüyor. Gerçekten de seçince ayarlarda 260 Hz seçeneği çıktı. FPS oyunlarında (CS2-Valorant vb.) Bu açılmalı mı, açılırsa faydası olur mu ve monitöre ne gibi zararları olabilir?

Çok bir sıkıntı olmaz ama sadece panel daha çok yüke biner 20Hz çok bir şey değiştirmez sizin tercihiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı