Thermaltake TH240 V2 alınır mı?

CanberkBaki

Hectopat
Baylar alacağım kasa Thermaltake H390 tg olduğu için ben de Thermaltake sıvı soğutucu almak istiyorum. Biraz marka takıntım var. Acaba İtopya'daki Thermaltake TH240 V2 alınır mı? Güzel indirime girmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baylar alacağım kasa Thermaltake H390 tg olduğu için ben de Thermaltake sıvı soğutucu almak istiyorum. Biraz marka takıntım var. Acaba İtopya'daki Thermaltake TH240 V2 alınır mı? Güzel indirime girmiş.

240mm sıvı soğutucu yerine kaliteli bir hava soğutma almak daha mantıklı olacaktır. İşlemciniz nedir?

Hem daha iyi kule tipi hem de daha iyi sıvı soğutucu seçenekleri var 3 bin liraya. Tabii burada millet seni marka takıntından vazgeçirebilecek mi onu kendine bi' sorman lazım. Maksat boşuna öneri yapılmasın.

O zaman 360mm sıvı soğutma almanız daha mantıklı olacaktır 240mm 120W için yetersiz gelebilir.

Biraz pahalı alabilirsem güzel olur.

Hem daha iyi kule tipi hem de daha iyi sıvı soğutucu seçenekleri var 3 bin liraya. Tabii burada millet seni marka takıntından vazgeçirebilecek mi onu kendine bi' sorman lazım. Maksat boşuna öneri yapılmasın.

Ya marka takıntımdan kastım almışken kasa + PSU + soğutucular aynı marka olmasını istemiştim olmasa da fark etmez ama.

O zaman 360mm sıvı soğutma almanız daha mantıklı olacaktır 240mm 120W için yetersiz gelebilir.

Bu arada Thermalright hava soğutmasını kullansam olur mu?

Belirttiğin üçlü aynı marka alınınca eline hiçbir şey geçmeyecek emin ol, ayrı markalar alman daha yararına olur. Üç ürün için toplam bütçen nedir?

Biraz pahalı alabilirsem güzel olur.

Ya marka takıntımdan kastım almışken kasa + PSU + soğutucular aynı marka olmasını istemiştim olmasa da fark etmez ama.

Bu arada Thermalright hava soğutmasını kullansam olur mu?

Oyun için kullanacaksan çok sıkıntı çıkarmaz ama render falan alacaksan işlemci 85-95 dereceleri bulabilir.

Oyun için kullanacaksan çok sıkıntı çıkarmaz ama render falan alacaksan işlemci 90-95 dereceleri bulabilir.

O zaman sıvı soğutucu devam. D

Belirttiğin üçlü aynı marka alınınca eline hiçbir şey geçmeyecek emin ol, ayrı markalar alman daha yararına olur. Üç ürün için toplam bütçen nedir?

Farklı olsa da sıkıntı yok ya o zaman toplam 11-12K

Bu arada bütçem çıkmadığı için eski ekran kartımı kullanacağım RX 570 ile sıkıntı çıkarmasın. D

O zaman sıvı soğutucu devam. D

Farklı olsa da sıkıntı yok ya o zaman toplam 11-12K

Bu arada bütçem çıkmadığı için eski ekran kartımı kullanacağım RX 570 ile sıkıntı çıkarmasın. D

Çok fazla daroğaz olur örneğin ekran kartı %100 kullanılırken muhtemelen işlemci %20 - %40 civarında seyreder bu da FPS'ı bayağı bir kısıtlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı