Rehber Thermaltake Toughpower GF1 PSU alınır mı?

@RPM sahibinden de sıfır diyen biri 525₺ satıyor ürün kutusunda ama bir jelatin göremedim resimlerde. Bir de thermaltake versa t25 kasa beğendim onun içinde de 650 80+ bir PSU var ama PSU suz almak mı daha mantıklı acaba? Kasa için bir yorumda bulunabilir misiniz bilginiz varsa. Ya da önereceğiniz hava akımı iyi olan f/p kasa?

@BerkayZ87 Merhabalar, thermaltake versa t25 kasa beğendim onun içinde de 650 80+ bir PSU var ama PSU suz almak mı daha mantıklı acaba? Kasa için bir yorumda bulunabilir misiniz bilginiz varsa. Ya da önereceğiniz hava akımı iyi olan f/p kasa?

750₺
Commandere de baktım içinde 750w PSU ile geliyor sanırım içindeki PSU iyi midir bilemedim
@BerkayZ87 750₺ maksimum bütçem.
Thermaltake'in kasa + PSU ikililerinin hepsi kötü çünkü Thermaltake markasının Toughpower harici bütün PSU'ları kötü ve kasa + PSU ikililerinde ya Litepower kullanıyor ya da TR2-S modelini ve ikisi de kötü modeller.

Bu PSU'yu kullanıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşmadım.

@RPM Merhaba bu konularda uzman olmadığımdan bilginize başvurmak zorundayım. Elimde ki bileşenlerin ihtiyaç duyduğu güç kablolarına bu PSU'nun sahip olup olmadığını söyler misiniz lütfen?

Güç kaynağı: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold

Ekran kartı: PNY GeForce RTX 3060 12 GB XLR8 Gaming revel Epic-X RGB Dual fan Edition

Anakart: TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi)

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.

Şu 6+2 olayları temel amacım. Chat GPT dahi yardım edemedi.
Günlerdir PC toplamaktan başım ağrıdı bitap düştüm artık. Bu PSU bizim arkadaşlara gereken güç kablo desteğini sunuyor mu? Hani eksik falan diyorlar ya. İleride hiçbir yükseltme yapmayacağım ölene kadar bu PSU ile devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…